Snoop Dogg, subiect de reality show

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Snoop Dogg, subiect de reality show

Viata profesionala si personala a lui Snoop Dogg va deveni subiectul unui reality show la postul de televiziune american E! Entertainment, potrivit site-ului eonline.com. Serialul, care este programat sa aiba premiera spre sfarsitul anului 2007, il va urmari pe Snoop, pe numele sau adevarat Cordozar Calvin Broadus Jr. si pe familia acestuia in activitatile zilnice.

Rapperul in varsta de 35 de ani are trei copii – doi baieti si fata -, se implica in problemele comunitatii si antreneaza o echipa de fotbal american de copii, potrivit eonline.com "Snoop Dogg este, fara indoiala, una dintre cele mai carismatice si mai interesante personalitati din cultura pop de astazi", a spus presedintele Comcast Entertainment Group, compania care detine E! Networks, Ted Harbert.

"Modul cum Snoop jongleaza in fiecare zi cu familia si cariera va fi cu siguranta de interes pentru telespectatori", a spus el. Pe langa familie si muzica, Snoop este si producator executiv pentru canalul de hip-hop al XM Satellite Radio si prezinta show-ul "Welcome to da Chuuch with Big Snoop Dogg".

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner