Socant! Britney Spears si-a pierdut virginitatea la 14 ani

Arborele genealogic al unui om „spune” multe despre personalitatea acestuia. Zicala se aplica si cantaretei americane Britney Spears, care dupa ce a cunoscut succesul, „a avut grija” sa apara pe prima pagina a ziarelor de scandal si sa fie un exemplu de „Asa nu!”.

Potrivit spuselor avocatului Eric Ervin, un apropiat din copilarie al vedetei, bunica lui Brit, Emma Jean Spears s-a sinucis, la varsta de 31 de ani, dupa trei tentative esuate. Glontul pe care si l-a tras in piept a avut o motivatie dureroasa

Emma Jean si-a pus capat zilelor, dupa ce i-a murit un copil, la trei zile de la nastere.

In plus, rudele tatalui lui Spears au fost acuzate de crime si alte faradelegi.

Viata a luat pentru Britney o intorsatura tumultuoasa inca din adolescenta. La varsta de 14 ani, cantareata pop si-a pierdut virginitatea. Cel care a convins-o pe Brit sa renunte la puritate este un anume Reg Jones, partenerul ei de atunci, informeaza Us Magazine. Minciuna are picioare scurte! Mult timp, starul a declarat prin presa ca a fost „fata cuminte” pana aproape de al doilea deceniu de viata. Imaginea ei de fiinta fara pata a fost sustinuta si de mama Lynne, care acum s-a intors impotriva fiicei.

Conform aceleiasi surse, marea dragoste a cantaretei, Justin Timberlake, a reprezentat o iubire puternica inca de la inceputul idilei. Ervin a adaugat ca Spears a intretinut relatii sexuale din primele zile ale relatiei.

Oare ce alte surprize ne mai rezerva Brit?


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole