Sólstafir, Urne, Lastelle si Take Offense anuntate la Rockstadt Extreme Fest 2024

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Sólstafir, Urne, Lastelle si Take Offense anuntate la Rockstadt Extreme Fest 2024

În mai puțin de 80 de zile vom sărbători muzica, unitatea și experiența unică, toate împreună cu 3 scene în aer liber și 6 zile pline de metal.
Cu mai mult de 100 de trupe programate, organizatorii au adăugat 4 trupe noi: vă rugăm să le urați bun venit celore de la SÓLSTAFIR, URNE, LASTELLE și Take Offense.
Solstafir urcă pe scenă de peste 20 de ani, cu inima în mână încă de la prima notă, neîncetând să uimească publicul și lăsând totul la loc atunci când părăsesc scena. Sunetul lor unic, un amestec de rock’n’roll islandez și atmosferă atmosferică, îi convinge întotdeauna pe cei care sunt martori ai decorurilor lor epice, ducând ascultătorul într-o călătorie prin gheața și zăpada, focul și lava și peisajele sonore uluitoare ale patriei lor.
La line-up se adaugă Urne, trio-ul londonez stoner/sludge/metalcore, Lastelle, trupa de Atmospheric Post-Hardcore din Marea Britanie și, de asemenea, Take Offense, o trupă hardcore crossover.
Ne pare rău să anunțăm anularea After The Burial și Devil Master. Ambele trupe au decis să-și anuleze turneul european din motive independente de voința lor. Ne cerem scuze pentru oricine a așteptat cu nerăbdare aceste spectacole, ca întotdeauna vom încerca să reprogramam pentru anul viitor.

Toate biletele și informațiile pot fi găsite pe www.rockstadtextremefest.com.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
18 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner