Spectacol de Ziua Irlandei St.Patrick s Day – a treia editite

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Spectacol de Ziua Irlandei St.Patrick s Day – a treia editite

17 Martie 2010, ora 17
Bucuresti

Dupa succesul primelor editii din 2008 si 2009, pe data de 17 Martie 2010, un nou spectacol in aer liber de Ziua Irlandei “St. Patrick’s Day” va avea loc in Bucuresti, de data asta in centrul istoric al orasului (zona Selari-Franceza). Schimbarea locatiei a fost necesara din cauza lucrarilor de reabilitare ce au loc in zona fantanii din Piata Universitatii.
Ca si anul trecut, cu ocazia acestui spectacol scena va fi impodobita cu multe baloane in tricolorul Irlandez: verde, alb si portocaliu. Pe parcursul dupa-amiezii, publicul va putea sa se fotografieze cu spiridusii si spiridusele care vor anima piata, iar cei interesati se vor putea bucura de cate un trifoi sau tricolor pictat pe obraz. Incepand cu orele 17, scena special amenajata va gazdui spectacole ale dansatorilor Irish Way, grupul Shannon va sustine un recital live de muzica traditionala irlandeza, iar dupa doi ani de absenta trupa Blackbeers va reveni cu un show de rock-celtic. Pe parcursul serii vor avea loc si diferite concursuri cu premii.
Evenimentul este sprijinit de Guinness in calitate de sponsor principal, Unirea Shopping Center si magazinul Irish Green.

Parteneri media: SapteSeri, Stop to Shop, Calendar Evenimente, BestMusic, E-Zine, MuzicaBuna, iConcert, Metropotam si Port.ro

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Romano-Irlandeza .

Ziua Nationala a Irlandei ‘St. Patrick’s’ Day’ este sarbatorita anual in intreaga lume in data de 17 Martie. In marile orase ale lumii (New York, San Francisco, Dublin, Londra, Sydney, Tokyo, etc.) au loc parade fastuoase pe bulevardele principale, urmate de concerte in aer liber si in bine cunoscutele pub-uri.

Presedinte
Peter Moynahan Papp

Bucuresti, 1 Martie 2010

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner