Spectacolul Marcel Pavel si Orchestra Simfonica Bucuresti din cadrul United Artists Festival, se reprogrameaza pe 1 noiembrie

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Spectacolul Marcel Pavel si Orchestra Simfonica Bucuresti din cadrul United Artists Festival, se reprogrameaza pe 1 noiembrie

Concertul dedicat muzicii clasice, din cadrul festivalului UNITED ARTISTS, se amana pe data de 1 noiembrie 2015, din cauza vremii instabile si a temperaturilor scazute. A patra zi de UNITED ARTISTS FESTIVAL era programata pentru data de 11 octombrie 2015, insa organizatorii au decis sa mute concertul in prima zi a lunii noiembrie, in urma previziunilor meteo nefavorabile pentru desfasurarea evenimentului in aer liber. Biletele raman la acelasi pret de 20 de lei si pot fi gasite in continuare pe http://www.iabilet.ro

Locatia concertului ramane aceeasi, Arenele Romane urmand a fi acoperite cu un cort profesional, incalzit, ce va asigura conditiile necesare pentru public.
Orchestra Simfonica Bucuresti alaturi de Dirijorul Daniel Jinga si invitatul Bubu Cernea, Marcel Pavel, Gina Pavel, Iordache Basilic, Vlad Mirita, Tudy Zaharescu Band, Ana Mardare, Florin Raducanu Symphonic Jazz Project si Dalila Cernatescu vor concerta pe scena Arenelor Romane, in cadrul unui show de peste 5 ore.

United Artists Festival pentru un INTERNET ECHITABIL

UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 1 noiembrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei editii United Artists Festival si cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii romanesti.

Evenimentul de anul acesta isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei FAIR INTERNET si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, pe pagina http://www.fair-internet.eu, precum si sarbatorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR si CREDIDAM, in slujba artistilor.

Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a United Artists Festival. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTISTI, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.

FAIR INTERNET (INTERTNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Mai multe informatii despre campania FAIR INTERNET gasiti pe http://www.fair-internet.eu sau http://www.credidam.ro

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si costa 20 de lei pana pe 1 noiembrie 2015 si 30 de lei in ziua concertului la intrare.

United Artist Festival este un proiect al UCIMR, in parteneriat cu CREDIDAM, sustinut de BestMusic Live Concerts si BestMusic Digital Distro, Maguay ca partener IT.

Evenimente Recomandate

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 septembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9743 RON
GBP 1 x GBP = 5,7209 RON
USD 1 x USD = 4,7112 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 septembrie 2023

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner