Spin canta amuzati despre despartire

”Pe cate iubiri, pe atatea despartiri”, acesta pare sa fie lait-motivul noului videoclip semnat Spin! Roxana si cei patru baieti din trupa povestesc intr-un nou clip, realizat pentru piesa ”Sunt fericita”, de pe albumul ”Natural”, despre cum o despartire poate fi privita ca un nou inceput.

Regizat de Vlad Feier, clipul a fost realizat in decurs de doua zile, Bucurestiul fiindu-le spinilor platou de filmare: ”Clipul, la fel ca si piesa in sine, are o poveste cat se poate de simpla si de des intalnita: o cearta intre indragostiti. Eu joc rolul prietenei care, dupa o discutie aprinsa cu iubitul, pleaca la o petrecere cu gasca. Cu toate ca noi cantam despre o despartire, clipul este foarte vesel si colorat, sperand astfel sa se inteleaga ca lumea continua sa se invarta chiar si dupa o cearta. Este, intr-adevar, un clip foarte diferit fata de tot ce am facut pana acum”, a declarat Roxana, solista trupei Spin.

Trupa, care se afla la a treia colaborare de acest gen cu Vlad Feier, povesteste ca cea mai mare parte a timpului au lucrat noaptea, grabindu-se sa termine de filmat toate cadrele pana ce soarele rasarea. ”A fost destul de obositor, dar, daca rezultatul va fi cel asteptat, inseamna ca totul a meritat!”, a marturisit Roxana.

Noul clip, realizat impreuna cu MediaPro Music, va putea fi urmarit in curand pe toate posturile de specialitate.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole