Stand-up Comedy cu artisti NUMAI 1 si 1 la Cinema Patria

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Stand-up Comedy cu artisti NUMAI 1 si 1 la Cinema Patria

Ti-ai propus sa iesi cu prietenii sambata seara, dar nu stii unde te poti distra pe cinste in prima zi a lunii noiembrie?

Ei bine, cei mai bine cotati comedianti din Romania vin pe 1 Noiembrie la Cinema Patria pentru cel mai tare show de stand-up comedy al anului!

Incepand cu orele 20:14 fix, show-ul ”Stand-up comedy Numai 1 si 1” aduce in scena 11 artisti care se vor intrece in glume sau momente veritabile de umor, si vor intretine tonul distractiei maxime lansat la cinematograful Patria.

Bordea, Badea, Micutu, Sorin, Vio, Costel, Raul, Natanticu si Nelu vor scoate asii din maneca sub arbitrajul celui mai priceput Dealer in domeniu, Cosmin Selesi. Seara de la cinema va fi cu siguranta cea mai lunga repriza de ras. Un test de rezistenta, cu peste patru ore de ras continuu, intr-un spectacol cu conținut explicit INTERZIS MINORILOR!

Asadar, pe 01.11.2014 începând cu ora 20:14 jucam cu cărțile pe față, iar Cosmin Selesi, dealer-ul de serviciu va stabili regulile jocului si va demara maratonul hohotelor de ras acompaniate de actori numai 1 si 1.

Biletele au fost puse in vanzare la pretul de 111 ron si sunt disponibile la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Cinema Patria Bucuresti si online pe vreaubilet

ATENTIE!

SHOW-UL INCEPE LA ORELE 20:14 FIX!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner