Sting da 26.5 milioane de dolari pentru un apartament

Sting se muta! Cu uimitoarea suma de 26,5 milioane de dolari, rockerul a achizitionat una dintre cele mai ravnite locuinte din New York. Acum, dupa ani buni de cariera, vedeta a decis sa se rasfete si si-a cumparat un apartament de lux, cu cinci dormitoare si o terasa chiar in buricul targului.

Noua sa locuinta se afla la etajul 16 al unei cladiri din Central Park. Sting, pe numele sau adevarat Gordon Sumner a finalizat de semnat actele de vanzare-cumparare pe 11 martie. Fostul membru Police si-a anuntat intentia de a se muta in apartament inca de acum doi ani, cand chiar a semnat primele formalitati de cumparare.

Impresionanta proprietate masoara aproximativ 1.600 de metri patrati si se afla printre cele mai cautate locuinte din Manhattan. Vecinii lui Sting si ai sotiei sale, Trudy Styler, sunt numai figuri importante ale mediului de afaceri din New York. Stanford Weil, fostul presedinte Citigroup Inc. nu a platit nici mai mult nici mai putin de 42 de milioane de dolari pe apartamentul sau din aceeasi cladire. De asemenea Lloyd Blankfein, cel care conduce Sachs Group, Inc. locuieste in acelasi complex de locuinte. Impresionanta cladire de 43 de etaje construita in stil neo-clasic de catre arhitectul Robert A.M. Stern vine cu podele incalzite si chiar cu o piscina interioara.

Unele surse spun ca apartamentele din aceasta cladire se vand cu 6.000 de dolari metrul patrat. De asemenea, la unul dintre etaje se afla 24 de garsoniere pentru personalul alcatuit din menajere, majordomi si bucatari.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: