SUNNATA din Polonia, headliner-ul SoundArt Festival 2023

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » SUNNATA din Polonia, headliner-ul SoundArt Festival 2023

Sunnata din Polonia este headliner-ul SoundArt Festival 2023 iar Gunshee si Deaf Hombre completeaza line-up-ul editiei care va avea loc samtata, 1 aprilie 2023, in Quantic Club din Bucuresti!

Astfel, afisul complet SoundArt Festival 2023 este alcatuit din Sunnata (Polonia), Mother of Millions (Grecia), Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina), Stonus (Cipru), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta), Gunshee (Romania), Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania) si Deaf Hombre (Romania).
Ca de fiecare data, SoundArt Festival se reinventeaza, iar anul 2023 nu face exceptie. De data asta, organizatorii va invita la o editie maraton, o doza soc de muzica si activitati care vor incepe sambata, in a doua parte a zilei si se vor sfarsi duminica dimineata.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

  • Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
  • Presale II: 150 de lei.
  • In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Sunnata – dark psychedelia/grunge/doom, Polonia

Cu al lor sunet colossal, Sunnata revin in cadrul festivalului dupa show-ul memorabil din cadrul editiei 2019. In 2021, trupa a lansat mult aclamatul album “Burning In Heaven, Melting On Earth”. In toti anii de activitate, Sunnata au urcat pe scena alaturi de Mastodon, Paradise Lost, Entombed AD, Rotting Christ, Sleep, Uncle Acid & The Deadbeats sau The Sword.

https://sunnataofficial.bandcamp.com/album/burning-in-heaven-melting-on-earth
https://sunnataofficial.com/

Gunshee – instrumental prog rock, Romania

Muzica Gunshee se incadreaza in zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. In 2021 trupa a lansat primul album, “Friends Through Here” si a castigat si Marele Premiu si Premiul UndergroundMusic pentru originalitate in cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021.

https://gunshee.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/GunsheeBand

Deaf Hombre – stoner rock, Romania

Deaf Hombre sunt un trio de stoner rock galagios din sudul Romaniei. In urma cu putin timp trupa a lansat un clip oficial pentru single-ul Vagabond.

https://www.instagram.com/deaf.hombre/
https://www.facebook.com/deaf.hombre
 
SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poarta publicul prin spirala calatoriilor muzicale rare si aparte, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul,

SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania!

SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/
SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner