Surf Mesa lanseaza single-ul “Lose My Mind”, feat. Bipolar Sunshine

Surf Mesa lanseaza single-ul “Lose My Mind”, feat. Bipolar Sunshine

 

Pe o pista pregătită pentru club, Surf Mesa evocă nopți romantice de vară, permițând vocii calde a lui Bipolar Sunshine să fie deasupra ritmului și a instrumentelor vesele.
Un avatar Surf Mesa generat de Ai debutează în vizualul pentru „Lose My Mind”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/LoseMyMindPR

Surf Mesa explică:

Lose My Mind’este un cântec despre dorință și pierderea controlului care urmează atunci când ai sentimente puternice pentru cineva.”

Link:

 

Artisutl si compozitorul Bipolar Sunshine a câștigat aprecieri pentru cele două EP-uri ale sale, Aesthetics și Drowning Butterflies, precum și pentru colaborarea sa cu DJ Snake, „Middle” și contribuția sa ca si compozitor al „Brown Skin Girl”, piesa premiata cu GRAMMY®, de la Beyoncé și WizKid. În prezent, lucrează la albumul său de debut.

Vara trecută a fost dominată de hitul „ily (i love you baby) ft. Emilee. Piesa a fost certificata cu Platina de către RIAA si a acumulat peste 2,5 miliarde de stream-uri și peste 5,6 milioane de videoclipuri au fost create folosind sunetul pe TikTok. Piesa a câștigat, de asemenea, numeroase nominalizări pentru Surf, inclusiv două  Billboard Music Awards din 2021 – Top Dance / Electronic Artist și Top Dance / Electronic Song – și nominalizări la 2021 pentru premiul iHeartRadio Music pentru Dance Song of the Year și Dance Artist of the Year. Printre succesele urmărite de Surf se numără colaborarea cu Madison Beer, „Carried Away” și „Somewhere” ft. Gus Dapperton.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole