Taco Bell si dilema lui 50 Cent

Ar putea numele lui 50 Cent sa sune mai bine decat in prezent? Cei de la Taco Bell cred ca acest lucru este posibil. Lantul de magazine fast food l-a provocat pe rapper sa isi schimbe numele si, din 50 Cent, sa devina 79, 89 sau 99 Cent.

Propunerea nu este insa intamplatoare, intre cele trei numere si Taco Bell existand o legatura: acestea reprezinta preturile pentru un meniu „Why pay more” la popularul restaurant, oferta fiind valabila doar pe perioada verii. Intelegerea presupune de asemenea ca artistul sa se opreasca la unul din restaurantele Taco Bell, pe care il alege el, si, atunci cand face comanda la drive-in, sa foloseasca noul nume.

Daca va fi de acord cu acest lucru, atunci 10.000 de dolari, suma pe care cei de la Taco Bell sunt dispusi sa o doneze, vor ajunge la un azil, iar cel care va decide cine va beneficia de actul caritabil al lantului de magazine va fi cantaretul. „Stim ca numele pe care l-a ales este de fapt o metafora, iar asta pentru a incuraja schimbarea. Si noi, cei de la Taco Bell, suntem adeptii a ceea ce inseamna schimbarea si speram ca vei accepta oferta noastra”, a afirmat presedintele Taco Tell, Greg Creed, intr-o scrisoare pe care i-a trimis-o rapper-ului.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: