Taco Bell si dilema lui 50 Cent

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Taco Bell si dilema lui 50 Cent

Ar putea numele lui 50 Cent sa sune mai bine decat in prezent? Cei de la Taco Bell cred ca acest lucru este posibil. Lantul de magazine fast food l-a provocat pe rapper sa isi schimbe numele si, din 50 Cent, sa devina 79, 89 sau 99 Cent.

Propunerea nu este insa intamplatoare, intre cele trei numere si Taco Bell existand o legatura: acestea reprezinta preturile pentru un meniu „Why pay more” la popularul restaurant, oferta fiind valabila doar pe perioada verii. Intelegerea presupune de asemenea ca artistul sa se opreasca la unul din restaurantele Taco Bell, pe care il alege el, si, atunci cand face comanda la drive-in, sa foloseasca noul nume.

Daca va fi de acord cu acest lucru, atunci 10.000 de dolari, suma pe care cei de la Taco Bell sunt dispusi sa o doneze, vor ajunge la un azil, iar cel care va decide cine va beneficia de actul caritabil al lantului de magazine va fi cantaretul. „Stim ca numele pe care l-a ales este de fapt o metafora, iar asta pentru a incuraja schimbarea. Si noi, cei de la Taco Bell, suntem adeptii a ceea ce inseamna schimbarea si speram ca vei accepta oferta noastra”, a afirmat presedintele Taco Tell, Greg Creed, intr-o scrisoare pe care i-a trimis-o rapper-ului.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner