Tapinarii la El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Tapinarii la El Grande Comandante

Joi 29 octombrie, El Grande Comandante a pregatit o surpriza speciala. Scena de la nivelul doi al clubului situat in strada Viitorului, va rasuna incepand cu orele 21.30 in acordurile baietilor de la Tapinarii.

Ne-am scuturat de praful din Vama Veche si ne-am apucat serios de treaba. A venit toamna, prin urmare . . . numaram bobocii sau mai bine zis concertele.

O trupa care nu mai are nevoie de prezentare, Tapinarii s-au impus pe scena muzicala atat prin talentul si originalitatea lor, cat si prin mesajele foarte puternice pe care le transmit prin muzica lor.

In cei 8 ani de cariera, Andrei Tanase si Cosmin Covei, au scos pe piata 7 albume, fiecare fiind dublat de un videoclip. Sunt Fericit, Idei Preconcepute, Utopia, Ultimul Super Erou – cu Florin Piersic jr., Un rege fara regat – povestea lui Tanase, Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta – povestea lui Covei, 7 pacate rascumparate au rasunat pe scenele celor mai cunoscute festivaluri: Stuffstock, Festivalul de Folk, Festivalul de Arta Medievala, Festivalul Ziua de Maine, Gala Om Bun.

Sunt Fericit, Unde esti?, Sfarsit si inceput de lume, Embargo pe creier, Pentru voi, Pescarus, Cugetare au rulat in cadrul grilei muzicale ale unor televiziuni si in diverse emisiuni de profil : Metropolis, TVR 2, MTV.

Daca am face un istoric cu toate momentele memorabile care s-au strecurat in carierele celor doi baieti, am asterne pe foaie multe cuvinte si multe impresii. Vom lasa publicul sa descopere inca o data acele cuvint simple, dar cu inteles puternic prin care se identifica cei doi tapinari.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.

Rezervari : 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner