TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe

Joi, 10 septembrie 2015, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Taxi si al sau carismatic solist, Dan Teodorescu în Hard Rock Cafe.


BestMusic Live Concerts şi trupa Taxi te provoacă la un “Joc periculos, ” pe 10 septembrie 2015, la Hard Rock Cafe. Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri – “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu.

Activitatea de 15 ani a trupei Taxi înseamnă peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, acide şi ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul Taxi din Hard Rock Cafe, de la ora 21:30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au urmatoarele preţuri:
– 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei. În ziua concertului, biletele cu acces general vor costa 70 de lei – cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.
Suplimentul Meet & Greet, valabil doar cu bilet achiziţionat în prealabil, costă 60 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner