Teatrul Naţional pentru Copii

Teatrul Naţional pentru Copii

Data Duminica, 19 Noiembrie 2017
Ora 09:00
Locatie Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” Bucureşti

❀Teatrul Naţional pentru Copii❀
– Al 10-lea spectacol al stagiunii 2017-2018 ! –

❀ Altă duminică, altă PremierĂ, altă poveste! ❀

Ca în fiecare duminică, în Sala Media de la Tnb, fix la ora 11, vă aşteptăm să ne jucăm „de-a Teatrul”! – Magicianul Poveştilor şi asistenţii

Hora De ToamnĂ A Animalelor!

Poveştile Toamnei continuă la Teatrul Naţional Pentru Copii Abracadabra, duminică 19 noiembrie.
Vom intra în culorile Doamnei Toamnă şi o să aflăm ce animale se pregătesc de Hibernare.
Eu, Magicianul Poveştilor, am cam uitat ce animale hibernează şi îşi pregătesc proviziile pentru iarnă.
Duminică, la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului NaŢIonal I. L. Caragiale, am invitat mai multe animăluţe ca să ne povestească, pe limba lor, cum se pregătesc pentru zăpada care va veni cât de curând .
Dacă aveţi costume de animăluţe, vă invit să le îmbrăcaţi şi, împreună cu animăluţele invitate să dansăm o horă de toamnă. Hora De ToamnĂ A Animalelor! Vă aşteptăm cu drag!

❀ Spectacol de Teatru interactiv ❀
❀❀❀ pentru Copii (4 -10 ani) ❀❀❀

☺☺☺ Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor.
Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

☺☺☺ Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special: Erou de poveste.
În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.
Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

❇☺✫❀☺Bilete: La Casa de bilete Tnb – în foaierul Sălii Mari,
❀ precum şi online: https://www.mystage.ro/bilete/teatrul-national-pentru-copii-premiera-60/#/r=3066

❀Teatrul Naţional pentru Copii
#tncopii, #abracadabra, #Teatrupentrucopii

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/443909799339204

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe