Tenorul Alessandro Safina a sarbatorit de curand ziua de naștere

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Tenorul Alessandro Safina a sarbatorit de curand ziua de naștere

Chiar dacă și-ar fi dorit să își petreacă ziua de naștere alături de sufletul său pereche, frumoasa româncă Laura Maria Calafeteanu, dar și alături de fiul lor adorabil, Alessandro Safina va sărbători marele eveniment câteva zile mai târziu, imediat după reîntoarcerea sa din Mexic, de la unul dintre cele mai importante festivaluri culturale, unde a concertat  în calitate de  invitat special.

Ajuns la această vârsta de 53 de ani, Alessandro Safina se declară a fi un om împlinit atât în plan personal cât și profesional, iar maturitatea, optimismul și planurile proiectelor de viitor îi întăresc tot mai mult convingerea că prin pasiune, dăruire, perseverență, seriozitate și sinceritate,  va continua sa atingă cele mai înalte cote ale fericirii.

Tenorul italian Alessandro Safina, originar din Toscana, binecuvântat cu talent, eleganță și carismă, dar și cu un chip frumos și distins, este binecunoscut ca solist de operă și pop-opera în toate colțurile lumii. După concertele de succes susținute în țara noastră, a cucerit,  fără îndoială, și inimile românilor.

După aplauzele fulminante primite din partea celor aproximativ  4.000 de spectatori care au luat parte la cel mai recent concert de la Sala Palatului, artistul a acceptat invitația organizatorilor Premium Booking de a se reintoarce la noi, cu un nou concert, de această dată, la Cluj.

În acompaniamentul unei orchestre simfonice impozante, prestația lui Alessandro Safina va avea loc pe 14 decembrie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de la ora 19:30. Biletele sunt disponibile la preturi diferite, în funcție de categoria de loc, atât online prin  www.bilete.ro și  www.eventim.ro  cât și din magazinele partenere ale acestora: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV,  Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Cu vocea sa inconfundabilă și ardoarea stilului interpretativ care îl caracterizează, Alessandro Safina îi va încânta pe spectatorii din Cluj cu melodii pop-opera emoționante, în ton cu atmosfera minunată a sărbătorilor de iarnă.

Din concertul de la Cluj, nu va lipsi melodia care l-a făcut celebru în toată lumea, ”Luna” (Only You), cea care a fost una din temele principale ale coloanei sonore a serialului CLONA, devenită ulterior hit la nivel mondial datorită subiectului său controversat, ce evidențiază contrastul dintre două lumi complet diferite: cultura braziliană și lumea arabă. Coloana sonoră i-a inclus și pe Michael Bolton, Sting, Dido, Shakira, Elton John, Sarah Brightman, Groove Armada.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 iunie 2024

Acum la Bucureşti
34 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner