Tenorul Mario Frangoulis va dona o parte din încasările de la concertul din București

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Tenorul Mario Frangoulis va dona o parte din încasările de la concertul din București

Tenorul Mario Frangoulis va redirecționa 10% din încasările din biletele la concertul pe care-l va susține la București pe 20 aprilie către HOSPICE Casa Speranței. „Sunt oameni pe care, dacă ajungi să îi cunoști, îți schimbă viața și prioritățile” spune tenorul grec. Acțiunea se desfășoară sub patronajul Camerei de Comerț Britanice din România.

De-a lungul carierei sale, Mario Frangoulis a susținut numeroase inițiative și fundații filantropice în calitate de ambasador și portavoce. Fundația Jose Carreras Leukemia, Campania „Give US Your Poor”, Centrele Mondiale de Compasiune pentru Copii, Asociația Horatio Alger a Americanilor Distinși, Centrul Păcii Dalai Lama, Fundația Caritabilă a Prințului Charles al Angliei, UNESCO, Crucea Roșie Britanică sunt doar câteva dintre ele.

Cred că scopul nostru în viață ar trebui să fie păstrarea și promovarea binelui – lupta pentru pace și compasiune. A face acest lucru prin muzică este un angajament continuu. Trebuie să-ți arăți personalitatea, să-ți asumi ce ești și, mai ales, adevărul tău. Este vorba pur și simplu despre ceea ce înseamnă să fii om… Desigur că îmi doresc, ca orice artist, să fiu memorabil prin talentul artistic, însă, mai presus de toate, vreau să rămân în memoria oamenilor ca o simplă ființă care-a participat la misiunea de-a face această lume un loc mai bun“, declară Mario Frangoulis.

Muzica este un catalizator de fapte bune și iată că, împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă. Ne bucurăm și suntem recunoscători că Mario Frangoulis ne susține într-un proiect atât de frumos, cu un impact considerabil pentru conștientizarea colectivă a importanței îngrijirii paliative. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către Camera de Comerț Britanică, instituție care a făcut posibil acest parteneriat”, spune Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

Suntem onorați de susținerea pe care organizatorii concertului au arătat-o pentru HOSPICE Casa Speranței – unul dintre membrii noștri valoroși. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a ne alătura acestei inițiative extraordinare și felicităm suportul necondiționat pe care îl arată prin donarea a 10% din câștigurile concertului Mario Frangoulis. Ne bucurăm că am reușit să facilităm această inițiativă și că suntem parte a unei acțiuni comune care îi sprijină pe aceia care au cel mai mare nevoie de ajutor”, transmite Neil McGregor, Președintele Camerei de Comerț Britanice din România.

————————————————————————————————————————————–

Pe 20 aprilie 2019, tenorul Mario Frangoulis cântă pentru prima dată în România la Sala Palatului alături de Orchestra Simfonică București sub bagheta dirijorului grec Stathis Soulis. Invitată specială: soprana Cellia Costea. Un artist care se bucură de succes pe întreg mapamondul, cu 19 albume în palmares și peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume, Mario Frangoulis combină clasicul cu contemporanul, amestecând cu ușurință opera cu pop, rock, folk, soul sau world music. A împărțit scena cu monștri sacri precum Sarah Brightman, Placido Domingo, Montserrat Caballe, José Carreras, Liu Huan, Lara Fabian, Klaus Meine sau Angela Gheorghiu și a cântat cu cele mai bune orchestre ale lumii, de la Boston Pops  la Chicago Symphony, Filarmonica din Tokyo, Opera Novaya din Moscova, Royal Simphony Orchestra sau Orchestra Filarmonică din Londra. Programul concertului de la București este alcătuit din lucrări ale unor mari compozitori, cât și din binecunoscutele sale interpretări clasice crossover.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner