Teodora Enache lansează o piesă nouă: „Sânzienele”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Teodora Enache lansează o piesă nouă: „Sânzienele”

În imediata apropiere a Sânzienelor, sărbătoare strămoșească încărcată de semnificații, artista Teodora Enache revine cu o piesă nouă în care încearcă adune o parte din esența acestei zile magice: „Sânzienele”. Cu o instrumentație amplă, inflexiuni în egală măsură jazz și ambientale și o interpretare vocală într-un crescendo răvășitor, „Sânzienele” este o veritabila cale către un alt tărâm, unul în care timpul, șerpuind printre repere sacre, curge într-un ritm diferit.

’Cântand Sânzienele, înfăptuiesc un ritual prin care ajung într- un spațiu magic,unde timpul stă pe loc. Un spațiu în care porțile cerurilor se deschid…trebuie doar să ști a le privi. Un spațiu de care știu că îmi este dor, iar prin muzică îl pot accesa. Le mulțumesc muzicienilor care m -au acompaniat în această călătorie unică” declară Teodora.

Înregistrările noii piese au avut loc la Real Sound & Vision, inginer de sunet Victor Panfilov, în formula Teodora Enache – voce, Marius Pop – chitară, Gyergyai Szabolcs – bass, Marcel Moldovan – tobe,  Adrian Stoenescu- pian, Alexandru Arcuș- sax.

Într-o carieră care se întinde pe mai bine de 20 de ani, Teodora Enache s-a reinventat permanent, abordând jazz-ul și world music în maniere din ce în ce mai speciale. Celebrul fondator al Atlantic Records, Ahmet Ertegun (care urma ulterior să devină mentorul său), declara, după ce a ascultat-o pe Teodora cântând, că a simțit aceeași bucurie și vitalitate ca atunci când a auzit-o pentru prima dată pe Ella Fitzgerald. În prezent ea pregătește spectacolul „Profetul”, bazat pe cartea cu același nume de Kahlil Gibran, care va avea premiera la toamnă.

http://fb.com/TeodoraEnacheJazz

Pentru difuzare, piesa in format wav si mp3 se găsește la link-ul de mai jos:

https://goo.gl/dNtd9o

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 martie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner