The Amsterdams lansează un nou videoclip vineri, 7 octombrie, la Clubul Țăranului

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » The Amsterdams lansează un nou videoclip vineri, 7 octombrie, la Clubul Țăranului

Vineri, 7 octombrie 2016, începând cu ora 21:00, The Amsterdams revin cu un nou clip pentru piesa „The Great Fire”. Acesta va fi proiectat în premieră în cadrul unui concert pe care trupa îl va susține la Clubul Taranului din București (str. Monetăriei nr. 3).


The Amsterdams – Girl You’re Frightened (official video)

Videoclipul „The Great Fire” este o animație 2D produsă de către Buzilan Digital Visualization Studio, http://www.buzilanstudio.com, grafica Anca Buzilan. Toate desenele sunt realizate de mână, iar întregul concept întregește artwork-ul albumului Eternity for Dummies, alcătuind împreună o poveste unitară.

„Eternity for Dummies” este albumul cu numărul patru din discografia trupei The Amsterdams, lansat în luna aprilie a acestui an sub egida Universal Music România, și este disponibil în format fizic în librăriile Cărturești, pe http://www.emag.ro și http://www.getmusic.ro, în format digital pe iTunes și Google Play și la streaming pe Zonga, Deezer și alte servicii.

Haideți așadar vineri, 7 octombrie, la concertul The Amsterdams de la Clubul Țăranului din București! Veți auzi live atât piese de pe Eternity for Dummies cât și hituri mai vechi, și veți avea ocazia să vedeți în premieră videoclipul piesei „The Great Fire”! Biletele se găsesc în avans în rețeaua http://www.iabilet.ro și costă 20 de lei.

http://fb.com/theamsterdams
http://www.umusic.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner