The Beatles a inregistrat un milliard de ascultari in cele sase luni de la momentul lansarii globale pe toate platformele de streaming

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » The Beatles a inregistrat un milliard de ascultari in cele sase luni de la momentul lansarii globale pe toate platformele de streaming

The Beatles’ Apple Corps Ltd. a incheiat un parteneriat cu Cirque du Soleil pentru productia noului videoclip “While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version).  Videoclipul emblematicei piese The Beatles, compuse de George Harrison, prezinta o noua interpretare realizata special pentru a marca aniversarea de 10 ani a show-ului The Beatles LOVE by Cirque du Soleil, de la The Mirage Hotel & Casino, Las Vegas. Lansarea videoclipului concide si cu un alt moment de referinta pentru The Beatles, piesele lor depasind un milliard de ascultari de la lansarea globala pe platformele de streaming a intregului catalog, acum 6 luni.

Regizat de Dandypunk, André Kasten si Leah Moyer, videoclipul “While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version) scoate in evidenta noi elemente artistice ale interpretarii din cadrul show-ului LOVE. Videoclipul imbina armonios, in decoruri fluide, ilustratiile realizate manual de Dandypunk si interpretarea Eirei Glover din cadrului show-ului LOVE. Toate efectele au fost realizate utilizand capturi live ale mapping-ului, fara imagini computerizate (CGI).

Videoclipul onoreaza memoria lui Sir George Martin, producatorului The Beatles si pe insusi George Harrison. Noul aranjament si sesiunea de inregistrari de la Air Studios, realizate in 2006 pentru “While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version), reprezinta ultimele lucrari din legendara cariera de peste cinci decade a lui Sir Martin.

“While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version) se regaseste pe albumul laureat al Premiilor Grammy® The Beatles – LOVE, coloana sonora a  spectacolului The Beatles LOVE by Cirque du Soleil a carui premiera a avut loc pe 30 iunie 2006. Pentru crearea noului sound, producatorii Sir George Martin si Giles Martin au lucrat la Abbey Road Studios cu intreaga arhiva de inregistrari The Beatles.

O productie unica si inovativa, ce a primit o uriasa apreciere din partea criticilor, The Beatles LOVE by Cirque du Soleil s-a transformat, la cea de-a zecea sa aniversare, intr-o experienta scenica si mai dinamica. Noua scenografie, costumele, coreografia, efectele audio si vizuale spectaculoase si coloana sonora remasterizata au transformat spectacolul LOVE intr-o experienta mai captivanta ca niciodata. De la debutul show-ului, in 2006, The Beatles LOVE by Cirque du Soleil a reunit, pe scena, aproximativ 4500 de performeri si s-a jucat in fata a mai mult de 8 milioane de spectatori. Pe 14 iulie, anul acesta, LOVE va beneficia de un spectacol aniversar.

The Beatles au debutat pe platformele de streaming pe 24 decembrie 2015, cu 13 albume de studio si Past Masters (Vol. 1 & 2), The Beatles 1962-1966, The Beatles 1967-1970 si The Beatles 1. Antologia The Beatles in 3 volume si albumul LOVE au urmat pe 4 aprilie, respectiv 17 iunie.

Videoclipul “While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version)  poate fi urmarit aici:

“While My Guitar Gently Weeps” (LOVE Version) – credite

Regizori – Dandypunk, André Kasten, Leah Moyer

Producatori – Yves Aucoin, Jonathan Clyde, Leu Strope

Producatori Audio – George Martin, Giles Martin

Design proiectii si coreografie – Dandypunk, André Kasten, Leah Moyer

Companie de productie – The Cirque Apple Creation Partnership

Aranjor – George Martin

Compozitie – George Harrison

Catalogul The Beatles este disponibil pentru ascultare si descarcare pe toate platformele digitale:

https://umusic.lnk.to/BeatlesNe

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner