The Killers a anuntat data lansarii noului album – “Pressure Machine”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » The Killers a anuntat data lansarii noului album – “Pressure Machine”

Al saptelea album The Killers va fi lansat pe 13 august 2021. Proiectul este produs de toti membrii band-ului, impreuna cu Shawn Everett si Jonathan Rado, care au mai lucrat si pentru albumul “Imploding The Mirage”, lansat anul trecut.

Pandemia Covid-19 a anulat turneul mondial de anul trecut, iar pentru prima data dupa o multime de ani, The Killers au resimtit linistea. Din aceasta liniste si pace, noile piese au inceput sa se contureze, fiind cu totul atipice pentru stilul lor.

Albumul a fost inregistrat in Nephi, Utah, orasul natal al lui Brandon Flowers. Nephi este un oras foarte mic, cu doar 5300 de locuitori, o adevarata comunitate apropiata, fara semafoare si fabrici. Piesele de pe album sunt bazate pe povesti si amintiri locale, ce i-au influentat viata solistului.

Proiectul relateaza cum este sa cresti si sa traiesti in America de Sud-Vest, fiind pentru prima data cand Brandon a scris versurile inainte ca muzica sa fie produsa. “Pressure Machine” detaliaza luptele personale si tragediile locale. Flowers canta despre alegerile, pe care oamenii le fac, la bine si la rau, despre oameni care au fost lasati in urma si cei care nu pot fi uitati.

The Killers a anuntat data lansarii noului album – “Pressure Machine”

 

Coperta albumului a fost realizata de Wes Johnson, chiar la iesirea din Nephi. Mai multe poze realizate de fotograf vor putea fi vazute in editia fizica a proiectului.

The Killers va sustine in anul 2022 un turneu global, pentru promovarea albumelor “Pressure Machine” si ““Imploding The Mirage”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner