Timpuri Noi canta impotriva leucemiei

Legendara trupa rock Timpuri Noi si-a petrecut ziua de 2 mai in Brasov, cantand in deschiderea unui spectacol umanitar organizat de ProFM’sCOOL in discoteca Hacienda! Rockerii au interpretat cateva melodii in cadrul show-ului ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea unui copil bolnav de leucemie.

“Nu este prima oara cand cantam pentru astfel de scopuri, si cu siguranta nu va fi nici ultima. Pentru noi, o astfel de interventie este considerata a fi un gest de omenie si suntem constienti de faptul ca o ora de-a noastra poate salva o viata de om”, a marturisit Artan.

Baietii de la Timpuri Noi povestesc ca s-au simtit foarte bine pe scena discotecii din Brasov, mai ales ca cei peste 1000 de liceeni prezenti la eveniment au fredonat alaturi de ei versurile pieselor cantate: “Umbrela”, “Vecina” si “Adeline”.

Membri trupei Timpuri Noi s-au intors repede in Bucuresti pentru a pune la punct ultimele detalii pentru filmarea unui nou videoclip. Pentru piesa “Tata”, care se regaseste pe cel mai nou album semnat “Back in business” si realizat impreuna cu MediaPro Music, cei de la Timpuri Noi vor realiza un clip ce contine foarte multe surprize.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: