Tomáš Verner: “Sunt un fel de Phoenix al patinajului”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Tomáš Verner: “Sunt un fel de Phoenix al patinajului”

UPDATE: Spectacolul a fost anulat

Turneul național DRACULA PE GHEAȚĂ al Teatrului pe Gheață din Sankt Petersburg la București și la Cluj se anulează. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate.

Spectacolele DRACULA PE GHEAȚĂ pe care Teatrul pe Gheață din Sankt Petersburg urma să le susțină pe 20 aprilie 2016 la Sala Palatului din București și pe 22 aprilie 2016 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se anulează. Decizia este determinată de interesul scăzut al publicului pentru acest gen de spectacol și implicit de volumul mic de bilete vândute.

Events și SG cer scuze celor care au cumpărat bilete și le mulțumesc pentru înțelegere. Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumpărătorii sunt rugați să se adreseze începând de marți, 19 aprilie 2016, punctelor de vânzare Eventim de unde au achiziționat tichetele, iar în cazul celor achiziționate online, să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990, aa@events.ro.


“Pentru mine, cea mai neagră noapte nu înseamnă decât promisiunea unor zori mai luminoși. Am fost întodeauna un fel de Pasăre Phoenix a patinajului. Sper să cuceresc inimile spectatorilor la fel de rapid pe cât merge netul în România” glumește Tomáš Verner. De zece ori campion național la patinaj în Cehia și campion european în 2008, Tomáš Verner este Jonathan în super-producția Dracula pe Gheață. Creația faimosului Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg va avea premiera mondială în țara lui Tepeș săptămâna viitoare, pe 20 aprilie 2016 la București (reprogramat din 6 aprilie) și pe 22 aprilie 2016 la Cluj (reprogramat din 8 aprilie). Alături de Verner, capete de afiș sunt Surya Bonaly și Philippe Candeloro.

Dracula 2016 01Cu 10 titluri de campion național, Verner poate fi numit cel mai de succes patinator din Cehia la masculin individual. Medaliat cu aur la Campionatul European din 2008, cu argint în 2007 și bronz în 2011 la același eveniment, Tomáš Verner a mai câștigat 6 medalii de aur în turnee de Grand Prix, printre care titlul de campion în patria patinajului artistic, la Cupa Rusiei din 2010. Povestea lui, însă, nu este atât despre titluri naționale și internaționale, cât despre spiritul unui adevarat învingător, pentru care greutățile sunt doar motivații și mai puternice de a atinge reușite remarcabile.

A intrat în ringul de patinaj la doar 5 ani și și-a câștigat primul titlu de campion național în sezonul 2001 – 2002. De la poziția 14 la Campionatul European și pierderea calificării la Campionatul Mondial, Verner progresează constant până la pozitia 10 la Europene și 13 la Mondiale. Traiectoria să ascendentă este întreruptă în 2005 din cauza unei răsuciri severe a gleznei, care îi separă mușchiul de os.

A fost prima răscruce din carierea sa, care, neașteptat, l-a făcut mai puternic. Verner găsește resurse inimaginabile și revine spectaculos: în 2007 sufla în ceafa campionului Brian Joubert, cucerind argintul la Campionatul European și aducând în țară prima sa medalie europeană dupa 15 ani, la individual masculin. Și, ca o dovadă că 2007 nu a fost un accident fericit al sorții, tânărul Tomáš cucereste titlul suprem în 2008 și devine primul campion european din Cehia, dupa victoria din 1992 a lui Petr Barna.

În sezonul următor, dupa ce câștigă argintul la Trofeul Eric Bompard, patinează la Skate America 2010 și contactează temuta gripă H1N1, care îi va afecta rezultatele întregului sezon. Un alt prag pe care îl sare cu grația unui campion înnăscut, câștigând bronzul la Cupa Chinei, primul său eveniment de Grand Prix. Mai mult, la Cupa Rusiei setează un nou record personal și cucerește primul său titlu la un eveniment Grand Prix, fiind singurul patinator care îl invinge pe Patrick Chan în sezonul 2010-2011.

De atunci și până la retragerea sa din competițiile sportive în 2014, Tomáš Verner a mai suferit o accidentare la spate care, din nou, nu l-a oprit să mai câștige 6 titluri naționale și internaționale, iar apoi să încânte zeci de mii de spectatori la galele patinajului din întreaga lume.

Dracula On Ice 00 (4)Spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ aduce laolaltă campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume și decoruri impresionante, ample instalații video, vampiri ce zboară deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete și efecte speciale, completate de muzică, pentru a recrea legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula, și a să poveste de dragoste eternă. În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și 330 lei atât la București, cât și la Cluj Napoca. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din București, str. Polonă, nr. 15.

Dracula pe Gheață la București: https://www.facebook.com/events/1141845275834506/

Dracula pe Gheață la Cluj: https://www.facebook.com/events/494239520763330/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 8 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9679 RON
GBP 1 x GBP = 5,8029 RON
USD 1 x USD = 4,6140 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 8 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner