Trooper anunta lansarea unui nou album in 2024, la Sala Palatului, pe 10 noiembrie 2024

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Trooper anunta lansarea unui nou album in 2024, la Sala Palatului, pe 10 noiembrie 2024

După reușita concertului Trooper Simfonic din această toamnă, marcând cei 28 de ani de activitate ai formației de heavy metal, Trooper își surprinde fanii în preajma sărbătorilor cu o mare veste. Aceștia au confirmat faptul că cel de-al 11-lea album din discografia lor este în lucru și va fi lansat în anul 2024, evenimentul oficial având loc pe 10 noiembrie 2024, la Sala Palatului. Cei cinci rockeri au în plan să ofere un spectacol și mai grandios decât cel simfonic din 2023.

Noul album de studio, ce va putea fi ascultat de fani în cursul anului viitor, reprezintă ultimul capitol dintr-o poveste începuta de Trooper acum aproape 15 ani, în 2009. La acea vreme, au lansat primul lor material intitulat „Vlad Țepeș – Poemele Valahiei”, dorind să aducă în discuție și să pună în lumină aspecte esențiale ale istoriei care ne definesc ca popor. Inițiativa a fost rapid indragita de public, iar formația a revenit nouă ani mai târziu, în 2018, cu al doilea disc dedicat domnitorului Ștefan cel Mare. Acum, după „Poemele Valahiei” și „Poemele Moldovei”, 2024 va marca anul în care Trooper aduce un tribut voievodului Mihai Viteazul și încheie trilogia cu „Poemele Românilor”. Acest material va fi cel de-al 11-lea în discografia formației, succedând „X”, ultimul album lansat în 2022.

A sosit momentul pentru albumul Trooper cu numărul 11! Normal că trebuie să aibă și o lansare monumentală! Vom încheia trilogia „Poemele” cu albumul „Mihai Viteazul – Poemele Românilor”. Am simțit că a sosit momentul pentru acest pas. În 2009, am început povestea trilogiei cu albumul „Vlad Țepeș – Poemele Valahiei”, în 2018 am lansat „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei”, iar acum, iată, Mihai Viteazul încheie povestea. Este ultimul capitol. Au trecut ceva anișori între albume, însă știu cât de mult iubesc fanii Trooper aceste discuri. Momentul trebuia marcat la nivel mare, așa cum simt că așteaptă toată lumea! Prin urmare, în 10 noiembrie 2024, strigăm adunarea la Sala Palatului din București. Vom susține un show gigant în care vom include piese din întreaga trilogie, plus un scurt set „Best Of”. Totul simfonic! Sper să ne fiți alături și de data asta. Știm deja cum va arăta scena, știm ce vom cânta, știm ce surprize vă pregătim! Ne vedem în 10 noiembrie 2024 pentru ultimul capitol: „Mihai Viteazul – Poemele Românilor

declară Alin Coiotu’ Dincă, solistul Trooper.

Trooper va urca pentru a doua oară pe scena Sălii Palatului, pe 10 noiembrie 2024, într-un concert de excepție. Cu sprijinul unei orchestre simfonice, trupa pregătește un maraton ce îmbină versiuni electrice și simfonice ale celor mai îndrăgite pasaje din întreaga trilogie a poemelor, alături de hiturile lor consacrate, nelipsite din orice concert. După ce concertul simfonic din toamnă a reprezentat pentru cei cinci cel mai impresionant concert sustinut in cei 28 de ani de carieră, aceștia promit că pe 10 noiembrie vor oferi un show și mai mare.

Biletele sunt acum disponibile pe platforma iaBilet.ro, la un preț promoțional.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner