Trupa Alb Negru este in turneu!

Pentru baietii din trupa Alb Negru, data de 1 Mai a reprezentat nu relaxare, vacanta sau miniconcediu, ci startul un turneu de 10 zile prin tara. Kamara si Andrei promoveaza atat albumul “Hello”, produs impreuna cu MediaPro Music, cat si cele mai noi melodii ce vor fi incluse pe urmatorul material discografic.

            “Pentru trupa AlbNegru aceste intalniri cu publicul sunt momentele care te fac sa te simti cu adevarat artist. Acolo pe scena ne simtim cel mai bine”, a declarat Kamara.

             Primul concert din cadrul acestui turneu a avut loc la Cluj, dupa care a urmat Vaslui, Constanta si Sibiu, iar pe 6 mai trupa Alb Negru se va indrepta spre Galati. Acolo ei se vor alatura Nationalei Artistilor din Romania care va sustine, pe 7 mai, un meci de fotbal impotriva reprezentativei similare din Anglia. Andrei si Kamara revin amandoi dupa accidentari, dar promit sa fie pe terenul Otelului in ziua confruntarii cu englezii.

              "Ne bucuram ca vom putea fi prezenti la acest meci, chiar daca ne prinde intr-un moment in care avem agenda de concerte plina. Cu toate ca mai avem de lucru la noul album, uneori ne incearca nostalgia gazonului pentru ca inca avem microbul fotbalului in sange", povesteste Andrei.

              "Ultima statie" din cadrul acestui turneu e orasul Targoviste unde, pe 10 mai, trupa AlbNegru va sustine un concert alaturi de Andra si de trupa Zero.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: