Trupa ALIAJ si noul lor album Demo

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Trupa ALIAJ si noul lor album Demo

Azi va prezentam trupa ALIAJ, niste baieti din Constanta cu ganduri mari si nobile.

Obiectivul lor este ca noul lor album demo ‘Ingerul tau’ sa ajunga la cat mai multi ascultatori. Ei sunt de asemenea pionierii unei noi sectiuni pe acest site: Muzica cu download gratuit !

Pana in prezent au scos 3 cd-uri demo plus acest album.

Bazele trupei s-au pus cu mult timp in urma inca din liceu si au avut multe experiente legate de inregistrarea unui album in Romania, incepand cu studio-ul pana la microfoane vs software. Baietii au decis sa nu faca nici un compromis in ceea ce priveste sound-ul si sa evite cat mai mult digitalizarea.

Noul lor album este un rezultat laudabil si se vede ca au pus mult suflet in muzica lor. De la versuri, la muzica si schimbarile de stari de spirit, albumul acest este un Demo bun si cu mult potential.

In continuare va prezentam trupa si rezumatul stilului abordat.

Componenta:

     Dan Lazarescu – voce

     Ioan Budu – chitara

     Dany Rizea – bass

     Paul Rizea – tobe

     Provenienta – Constanta.

Sound – rock alternativ cantat la obiect, bazat pe mesaj si melodicitate.

Influente – The Beatles, Nirvana, Led Zeppelin, The Who, cat si sonoritati moderne precum Franz Ferdinand, White Stripes, U2, REM.

Discografie – trupa a imprimat 3 CD-uri demo si un album, ‘Ingerul tau’, pentru care in prezent cauta o parghie de lansare.

Concerte – Aliaj au sustinut concerte in diverse orase din Romania cu precadere in Constanta. Au participat si la cateva festivaluri (Peninsula (Targu Mures, 2004), Saint George Night (Sf. Gheorghe, 2004), Top T (Buzau, 2003) etc).

Media – muzica Aliaj a fost difuzata de diverse posturi de radio: Radio Tineret, Radio Bucuresti, Radio Fun, Activ FM, CD Radio (Cluj), Radio Minisat (Targoviste) etc. Despre Aliaj s-au scris articole in revistele ‘Sunete’, ‘Formula AS’ si ‘Heavy Metal Magazine’, in publicatii locale constantene, si au fost prezentati cu fotografii, texte si trei piese pe CD-ul multimedia al revistei PC Magazine

Videoclipuri – Aliaj au realizat videoclipuri la 2 piese: ‘Vand’ (2004, produs de Dragos Ivan) si ‘Hai!’ (2005, produs de George Dorobantu si Alexandra Paun).

Ii felicitam pe baietii de la ALIAJ, le dorim mult succes si va invitam sa ne scrieti parerea pe forum si sa le vizitati site-ul lor: www.aliaj.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner