Trupa Otherside (electro pop/soul) publica un clip „live in the woods” pentru cel mai recent single „Blowback”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Trupa Otherside (electro pop/soul) publica un clip „live in the woods” pentru cel mai recent single „Blowback”

Eclectica, inteligenta si cu un vibe futurist, muzica Otherside este o apariție proaspata si promitatoare in peisajul muzical de la noi. Pentru cel mai recent single, Blowback, trupa a filmat un live session intr-un loc inedit – o padure de la marginea Bucurestiului – si a denumit acest experiment „live in the woods”.

Otherside – Blowback (Live in the woods)

Clipul a fost regizat si montat de Andrei Stan, de imagine s-a ocupat Constantin Ene iar de colorizare Victor Dumitrovici. Sunetul a fost realizat de Dan Georgescu, styling-ul de Gherlan Mihaela, iar multumirile speciale ale trupei merg catre Bobby Stoica.

”Suntem foarte multumiti de felul in care au iesit filmarile si una peste alta credem ca a fost un experiment reusit, pe care vrem sa-l repetam. A fost foarte greu din punct de vedere logistic, a trebuit sa transportam tot echipamentul necesar in padure, iar filmarile propriu-zise s-au desfasurat noaptea, dar cred ca a meritat”, spune Viky Red, solistul si compozitorul Otherside.

Otherside reusesc sa imbine momente chill, introspective, cu o explorare indrazneata a texturilor sonore si o energie demna de orice dance floor care se respecta. Proiectul are deja o bogata experienta live, baietii fiind prezenti la toate festivalurile importante din aceasta vara: Electric Castle, Airfield, Sound & Vision, Bucharest GreenSounds Festival etc.

Primul album Otherside, intitulat „Neverending” si lansat la inceputul acestui an, este disponibil pentru download gratuit (pay what you want) pe pagina de Bandcamp a formatiei – http://othersidemusic.bandcamp.com.

www.othersidemusicofficial.com
http://fb.com/othersidemusicofficial

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner