Trupa Otherside (electro pop/soul) publica un clip „live in the woods” pentru cel mai recent single „Blowback”

Eclectica, inteligenta si cu un vibe futurist, muzica Otherside este o apariție proaspata si promitatoare in peisajul muzical de la noi. Pentru cel mai recent single, Blowback, trupa a filmat un live session intr-un loc inedit – o padure de la marginea Bucurestiului – si a denumit acest experiment „live in the woods”.

Otherside – Blowback (Live in the woods)

Clipul a fost regizat si montat de Andrei Stan, de imagine s-a ocupat Constantin Ene iar de colorizare Victor Dumitrovici. Sunetul a fost realizat de Dan Georgescu, styling-ul de Gherlan Mihaela, iar multumirile speciale ale trupei merg catre Bobby Stoica.

”Suntem foarte multumiti de felul in care au iesit filmarile si una peste alta credem ca a fost un experiment reusit, pe care vrem sa-l repetam. A fost foarte greu din punct de vedere logistic, a trebuit sa transportam tot echipamentul necesar in padure, iar filmarile propriu-zise s-au desfasurat noaptea, dar cred ca a meritat”, spune Viky Red, solistul si compozitorul Otherside.

Otherside reusesc sa imbine momente chill, introspective, cu o explorare indrazneata a texturilor sonore si o energie demna de orice dance floor care se respecta. Proiectul are deja o bogata experienta live, baietii fiind prezenti la toate festivalurile importante din aceasta vara: Electric Castle, Airfield, Sound & Vision, Bucharest GreenSounds Festival etc.

Primul album Otherside, intitulat „Neverending” si lansat la inceputul acestui an, este disponibil pentru download gratuit (pay what you want) pe pagina de Bandcamp a formatiei – http://othersidemusic.bandcamp.com.

www.othersidemusicofficial.com
http://fb.com/othersidemusicofficial


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole