Trupa Phaser lansează “Demon” – primul single din 2019

Prima pagină » Noutăţi » Trupa Phaser lansează “Demon” – primul single din 2019

Demon este o piesă despre dorința puternică de a vedea sau revedea pe cineva drag, sau de a retrăi o stare de euforie. Iubirea este de multe ori cel mai puternic stupefiant. Versurile sunt inspirate parțial din mitul zburătorului și de poezia lui Ion Heliade Rădulescu”, declară membrii trupei.

Muzica și versurile au fost scrise de cei de la Phaser. Spre deosebire de single-urile precedente, piesa a fost produsă în totalitate de membrii trupei. Înregistrările, mixajul și masterizarea au fost realizate chiar la sala de repetiții, într-o perioadă destul de scurtă de timp.

Piesa are o poveste aparte față de alte single-uri lansate de noi, în ceea ce privește modul de lucru. Ideea a apărut când am reascultat la sala de repetiții un instrumental mai vechi care a rămas nefolosit destul de mult timp. Apoi totul a curs foarte natural și destul de rapid. Acesta a fost și unul din motivele pentru care ne-am dorit să lansăm piesa repede și simplu, fără să mai realizăm și un videoclip”, au mai adăugat membrii Phaser.

Artwork-ul este realizat după un concept al trupei, în colaborare cu Alex Hreniuc și Ionuț Caraș.

Anul 2018 a fost unul plin pentru trupă, iar cel mai recent single “Erou” a marcat și prima colaborare a lor împreună cu Octavian “Vita” Horvath (Implant pentru Refuz). “Demon” este primul single al trupei din acest an, însă cei de la Phaser au deja o serie de piese aflate în pregătire.
Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Asculta/descarca piesa #Demon aici: https://Phaser.lnk.to/DemonPR

Evenimente Recomandate

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 octombrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9744 RON
GBP 1 x GBP = 5,7415 RON
USD 1 x USD = 4,7191 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 octombrie 2023

Acum la Bucureşti
16 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner