Trupa Reamonn, de Revelion la Sibiu

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Trupa Reamonn, de Revelion la Sibiu

Trupa de rock britanica Reamonn ar putea fi vedeta concertului de Revelion de la Sibiu, potrivit NewsIn. Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu l-au invitat initial pe Joe Cocker, dar in momentul de fata negocierile cu Reamonn sint in plina desfasurare. Trupa a putut fi vazuta in concert in Romania si la sfirsitul lunii iunie, in Bucuresti, la B’ESTIVAL, dar Reamonn Garvey, liderul trupei Reamonn, a fost de mai multe ori in vizita in Romania, deoarece sotia sa este clujeanca.

Infiintata in Germania la sfirsitul anului 1998, trupa a luat numele solistului irlandez, iar stilul abordat, o combinatie de rock alternativ si folk, s-a dovedit a fi de succes: albumul lor de debut, „Tuesday“, a fost premiat cu Discul de Aur la scurt timp dupa lansare, iar piesa „Supergirl“ a ajuns in top zece. Cel mai recent album, „Wish“, a reprezentat implinirea unui vis pentru cei cinci membri ai trupei: materialul a fost inregistrat dincolo de granitele Europei, la Los Angeles. Din cele 62 de piese compuse pentru „Wish“, doar 13 au intrat pe album. Dintre ele, „Tonight“ a fost prima aleasa drept single si a devenit un hit international.

Autoritatile locale din Sibiu pregatesc mai multe concerte pentru a marca sfirsitul anului capitalei culturale. Potrivit unei hotariri a Consiliului Local Sibiu din 25 octombrie, pe scena din Piata Mare vor urca artisti foarte diferiti intre ei si care se adreseaza unor sectoare separate de public, cum ar fi Eros Ramazzotti si The Prodigy. Ramazzotti concerteaza pe 27 decembrie, iar suma solicitata de oraganizatori pentru acest spectacol este de 1,6 milioane de lei. The Prodigy vor cinta pe 31 decembrie, suma solicitata fiind de 1,5 milioane de lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner