Trupa Stroszek lanseaza un nou album, “About All The Bad Days In The World”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Trupa Stroszek lanseaza un nou album, “About All The Bad Days In The World”

Concertul de la Bucuresti va avea loc pe data de 18 ianuarie, in Quantic Club!

Un nou album de studio si o reeditare pentru STROSZEK, proiectul muzicianului Claudio Alcara, fondatorul, compozitorul si chitaristul formatiei de black-metal din Italia, Frostmoon Eclipse. Materialul nou vede lumina zilei dupa 11 ani de pauza de la ultimul material de studio si se intituleaza “About All the Bad Days in the World”.
 

Albumul poate fi comandat de aici: https://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/sound-graveyard-bound-2023
 

Stroszek își continuă călătoria solitară pe tărâmul incolor al melancoliei. În timp ce fanii vor recunoaște stilul de chitară și caracteristicile vocale pe care Claudio le-a folosit pe albumele anterioare, peisajele sonore subtile și elementele de producție intră în acest nou capitol muzical, în timp ce îl duc pe ascultător mai departe în peisajul urban fragmentat al artistului.

https://www.youtube.com/results?search_query=stroszek

Iar reeditarea albumului din 2012, “Sound Graveyard Bound”, care de foarte multa vreme nu se mai gasseste in varianta fizica, vine si cu o noua coperta, realizata de caricaturistul, scriitorul si instrumentistul Paolo di Orazio.

Trupa Stroszek lanseaza un nou album, “About All The Bad Days In The World”

Albumul poate fi comandat de aici: https://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/sound-graveyard-bound-2023?fbclid=IwAR19RoGNnnOOhsvx6yUekdmdtyjMW7z5dwkAQJVE3culvXvPvjtm_FsE-Yg

Cu Stroszek ne vom intalni pe data de 18 ianuarie 2024 la Bucuresti in cadrul concertului OF THE WAND AND THE MOON, eveniment care se va desfasura in Quantic Club, dar si in Cluj- Napoca, pe data de 19 ianuarie 2024 la Hardward Pub.

Link eveniment Bucuresti: https://www.facebook.com/events/108538212353546

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YCAiU7qlBHo&pp=QAFIAQ%3D%3D&fbclid=IwAR1oai7ZTW4gfkzBsFcm4lzAynWZRc2cOAP0r69gLWMDDKlvtMlhVn_tEdQ

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-of-the-wand-and-the-moon-si-stroszek-90778/
https://www.ambilet.ro/tc-events/of-the-wand-and-the-moon-19-01-24/
 

DESPRE STROSZEK

Format în 2007, Stroszek este proiectul acustic al lui Claudio Alcara (Italia), care compune si interpreteaza muzica in note adanc acustice /neofolk.

Claudio Alcara (chitaristul și fondatorul FROSTMOON ECLIPSE, una dintre primele trupe de black metal din Italia și una dintre cele mai longevive din peninsula) a reușit, împreună cu Stroszek, să se distanțeze elegant de scoala black metal-ului vechi pentru care este mai cu seama recunoscut și să-și folosească considerabilele sale abilități de chitarist și compozitor pentru a oferi publicului sonoritati bogate, melodioase, obsedant de melancolice și, uneori, cu o vibratie zdrobitor de trista asupra gândurilor și experiențelor sale personale.

Pelicula lui Werner Herzog (urmarita ultima dată de Ian Curtis înainte de a se sinucide) dă numele trupei, când, în 2007, Claudio Alcara a decis să adune și să dea o formă finală unor piese care nu și-au găsit locul si sensul pe albumul Frostmoon Eclipse „Dead and Forever Gone”. Alcara a fost puternic influentat si de calea unor muzicieni ca Townes Van Zandt și Mickey Newbury.

„Nu aș fi putut transforma peste noapte o trupă care canta black metal de 10 ani într-una country-folk, neofolk. Prin urmare, am avut nevoie de Stroszek”, a declarat Claudio Alcara, intr-unul din interviurile sale.

ALBUME

Wild Years of Remorse and Failure, 2013
A Break in The Day, 2012
 
COMPILATIONS
 

A Break in The Day, 2011
The Wild Hunt, 2009
 
SINGLES & Eps
 
Sound Graveyard Bound, 2012
Life Failures Made Music, 2009
Songs of Remorse, 2007

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner