Trupa UNGA prezintă un concept de show unic, plin de surprize muzicale și de momente amuzante.

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Trupa UNGA prezintă un concept de show unic, plin de surprize muzicale și de momente amuzante.

Înființată în anul 2013, trupa UNGA este formata din şase membrii, care şi-au dorit să vina cu un concept diferit pentru iubitorii de muzica. Numele trupei vine de la numele fondatorului sau: basistul trupei – Romeo Unga.

UNGA BANDTrupa UNGA este o formatie live de coveruri din Bucuresti, recomandata atat evenimentelor private, nunti, botezuri, aniversari, cat si spectacolelor publice, show-urilor de televiziune si concertelor de club.
Un avantaj esential al trupei il constituie cele trei voci (doua soliste si un solist), care permit abordarea unui repertoriu diversificat intr-o armonie vocala perfecta. Impreuna cu instrumentistii din trupa se realizeaza astfel un produs muzical de bun gust, dinamic si nuantat.
Repertoriul nostru este inspirat din muzica anilor ’70, ’80 ’90, dar contine si hituri actuale atent selectate. Astfel,  genurile muzicale predominante sunt: pop-rock, dance, rock’n roll, latino, reggae, country, ethno, muzica romaneasca, greceasca, arabeasca, etc… Playlistul nostru poate fi adaptat cerintelor dumneavoastra, sau tipului de eveniment contractat.
Proiectul UNGA asigura pe langa prestatia live, un pachet de servicii complet, pe intreaga durata a evenimentului: DJ, muzica populara, sunet, lumini, personal tehnic, transport etc…

Notorietatea trupei UNGA a crescut odată cu participarea în diverse cluburi din Bucuresti si din tara. Trupa UNGA înseamnă Romeo Unga (voce, bass), Claudia ( voce Oana (voce), Dan (guitar), Jimi (keyboards) şi Tase (tobe)

CONTACT: 0733.696.902 sau 0761.686.380

http://www.trupaunga.ro

https://www.facebook.com/ungaofficial/info/?tab=page_info

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner