Trupa UNGA prezintă un concept de show unic, plin de surprize muzicale și de momente amuzante.

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Trupa UNGA prezintă un concept de show unic, plin de surprize muzicale și de momente amuzante.

Înființată în anul 2013, trupa UNGA este formata din şase membrii, care şi-au dorit să vina cu un concept diferit pentru iubitorii de muzica. Numele trupei vine de la numele fondatorului sau: basistul trupei – Romeo Unga.

UNGA BANDTrupa UNGA este o formatie live de coveruri din Bucuresti, recomandata atat evenimentelor private, nunti, botezuri, aniversari, cat si spectacolelor publice, show-urilor de televiziune si concertelor de club.
Un avantaj esential al trupei il constituie cele trei voci (doua soliste si un solist), care permit abordarea unui repertoriu diversificat intr-o armonie vocala perfecta. Impreuna cu instrumentistii din trupa se realizeaza astfel un produs muzical de bun gust, dinamic si nuantat.
Repertoriul nostru este inspirat din muzica anilor ’70, ’80 ’90, dar contine si hituri actuale atent selectate. Astfel,  genurile muzicale predominante sunt: pop-rock, dance, rock’n roll, latino, reggae, country, ethno, muzica romaneasca, greceasca, arabeasca, etc… Playlistul nostru poate fi adaptat cerintelor dumneavoastra, sau tipului de eveniment contractat.
Proiectul UNGA asigura pe langa prestatia live, un pachet de servicii complet, pe intreaga durata a evenimentului: DJ, muzica populara, sunet, lumini, personal tehnic, transport etc…

Notorietatea trupei UNGA a crescut odată cu participarea în diverse cluburi din Bucuresti si din tara. Trupa UNGA înseamnă Romeo Unga (voce, bass), Claudia ( voce Oana (voce), Dan (guitar), Jimi (keyboards) şi Tase (tobe)

CONTACT: 0733.696.902 sau 0761.686.380

http://www.trupaunga.ro

https://www.facebook.com/ungaofficial/info/?tab=page_info

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 martie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9200 RON
GBP 1 x GBP= 5,6132 RON
USD 1 x USD= 4,6271 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 martie 2023

Acum la Bucureşti
8 °C
Cer acoperit de nori
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner