Trupa Vita de Vie lanseaza single-ul Somn usor

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Trupa Vita de Vie lanseaza single-ul Somn usor
Somn uşor este al patrulea single oficial extras de pe Şase (+) – prima parte a albumului Şase/Şase al trupei Vita de Vie.


Ascultă Viţa de Vie – Somn uşor (feat. Dan Stănescu şi Alex Teodorescu)

Somn uşor a luat naştere în urma concursului Join the Band, organizat pe pagina de Facebook a trupei Vița de Vie. Aproape 300 de fani s-au înregistrat și au cântat variantele lor de strofe pe piesa pusă la bătaie de trupă. „Wow! Ascult demo-urile trimise de voi și îmi zâmbește sufletul de fericire! Sunteți atât de diferiți și totuși atât de frumoși fiecare în parte. Vă multumesc pentru partea voastră de suflet pusă în piesa asta!” – Adrian Despot.

Alex Teodorescu şi Dan Stănescu sunt cei doi fani care au fost selectați de trupă să intre în studio pentru a înregistra împreuna noul single. Alex şi Dan vor urca pe scenă alături de Viţa de Vie la concertul de lansare a albumului Şase (+), din 29 octombrie, de la Arenele Romane.

Șase (+) este prima parte a albumului Şase/Şase și conţine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în întregime fanilor abonați la newsletter-ul VdV: Luna şi noi, Pe plajă-n Vamă la 5, Inimi surde, Somn ușor și Metaforă de toamnă. Ultima piesă Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu (Days of Confusion) & Planet H urmează să fie descoperită pe album.

Prima parte a albumului Şase/Şase – Șase (+) este disponibilă pentru pre-comandă pehttp://www.getmusic.ro/sase. Toţi cei care pre-comandă albumul îl vor primi pe 29 octombrie şi vor avea şansa să participe la o sesiune de audiţii exclusive cu Viţa de Vie.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a albumului, de pe 29 octombrie 2016, de la Arenele Romane puteţi găsi pe pagina dedicată de Facebook.

Noul single Somn uşor este acum disponibil pe toate platformele digitale:
https://UMR.lnk.to/VdV-SomnUsorNe
Viţa de Vie înseamnă:
Adrian Despot // Sorin Pupe Tănase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean

Mai multe pe:
https://umusic.lnk.to/VDVWe
http://vdv.umusic.ro
https://www.facebook.com/vitadevie/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner