Trupe noi la Metalhead Meeting Festival, bilete de o zi si de doua zile

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Trupe noi la Metalhead Meeting Festival, bilete de o zi si de doua zile

Skindred, Empire State Bastard si DORO sunt cele mai noi confirmari pentru festivalul Metalhead Meeting. Festivalul se muta in aer liber in Parcarea C de la Romexpo si va avea doar 3 zile. Bilete de o zi si pentru 18 si 19 iulie 2024, alaturi de bilete de doua zile, sunt acum disponibile.

Galezii de la Skindred, scotienii de la Empire State Bastard, trupa lui Simon Neil din Biffy Clyro si Mike Vennart din Oceansize dar si legendara DORO (Germania) alaturi de trupa sa, sunt cele trei nume noi confirmate la Metalhead Meeting 2024. Acestea se alatura trupelor deja prezente pe afis: Judas Priest (UK), Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US) si Infected Rain (MD)

Cu aceasta ocazie organizatorii anunta ca festivalul va dura 3 zile, si nu 4, cum era anuntat ulterior (17, 18 si 19 iulie), acesta fiind si motivul pentru care nu au mai anuntat trupe mult timp: s-a lucrat la reprogramarea show-urilor trupelor confirmate pe 20 iulie, in celelalte trei zile. Ne pare rau de situatie, am incercat sa rezolvam dar nu a tinut de noi. Motivul este simplu: locatia nu mai este disponbila pe 20 iulie datorita extinderii lucrarilor pentru metroul de langa Romexpo (din Parcarea invecinata, Parcarea D).

Tot cu aceasta ocazie va anuntam ca festivalul se muta din Pavilionul Central in aer liber, asa ca Metalhead Meeting va avea loc tot la Romexpo, dar in Parcarea C ca si anul trecut, cand i-ati putut vedea pe Pantera. 

De asemenea se pun in vanzare si bilete de o zi pentru 18 si 19 iulie la pretul de 249 lei + taxe. Lineup-ul pentru 18 iulie pe scena principala este gata si atunci ii vom putea vedea live pe: DORO, Kamelot, Empire State Bastard, Ihshan si Tiamat pe scena a doua. Pe 19 iulie vor canta Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain si Jungle Rot.

Bletele de o zi pentru 17 iulie sunt deja in vanzare la pretul de 279 lei + taxe iar atunci ii puteti vedea pe Judas Priest, Steel Panther Alestorm si Ne Obliviscaris. Abonamentele de 3 zile costa 579 lei + taxe.  De asemenea puteti cumpara si abonamente la tribuna VIP care includ si un tricou cu festivalul si au bar dedicat. S-au pus in vanzare si abonamente de 2 zile la pretul de 399 lei + taxe.

In ziua concertului, la intrare, biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie si 300 de lei pentru 18 si 19 iulie.

In curand organizatorii vor reveni si cu inca 12 trupe pentru scena a doua, trupe din Europa cu potential. Mereu ne-am dorit sa oferim sansa multor artisti cu potential de a fi prezenti pe scena festivalului asa ca si in acest an avem de unde alege! 

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet. Metalhead Meeting – o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADS.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
18 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner