Tudor Gheorghe rescrie mesajul sau de razvratire fata de politica din Romania

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Tudor Gheorghe rescrie mesajul sau de razvratire fata de politica din Romania

De la an la an, ROMANIA se afunda tot mai mult intr-un debit urias de preocupari majore alarmante, probleme socio-culturale, politice, sau de orice alta natura, care cer solutionari urgente. Constatam insa, in mare parte, ca toate acestea raman a fi doar subiecte de presa, prezentate analizate si comentate de catre specialisti, sau fapte minuscule, care nu pot schimba cu nimic rezolutia situatiei acute ce afecteaza modul existential al romanilor.

Intr-o tara a confruntarilor permanente si a neajunsurilor, un singur mesaj reuseste sa ii cutremure si in acelasi timp sa ii adune intr-un singur loc pe romanii care nu si-au pierdut speranta, si traiesc la intensitate maxima emotiile puternice transmise in cadrul unui act cultural vertiabil de unul dintre cei mai valorosi oameni de cultura din Romania: Tudor Gheorghe.

Menestrelul romanilor de pretutindeni nu paraseste scena, si continua traditia  spectacolului- manifest ”DEGEABA”, cu o reprezentatie speciala ce  va avea loc pe 22 decembrie 2014 la Sala Palatului. Maestrul Tudor Gheorghe revine de aceasta data cu un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial  prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de orchestra simfonica alcatuita din peste 70 de instrumentisti desavarsiti, un grup coral si o trupa rock. O desfasurare de forta si talent sustinuta de bagheta dirjiorului Marius Hristescu.

Tudor Gheorghe/”Maturizare”:

Pentru ca biletele pentru concertele sustinute de Tudor Gheorghe par a fi intotdeauna insuficiente, iar salile de spectacol mult prea mici fata de cererea uriasa a publicului, organizatorii au pus deja in vanzare biletele, avand preturi variabile in functie de categoria de loc.

Acestea sunt disponibile la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, in magazinele EuroGsm, la Libraria Eminescu (D’Arte Foto), la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner