Turneu Led Zeppelin in 2008

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Turneu Led Zeppelin in 2008

Formatia Led Zeppelin va realiza un turneu in 2008. Concertele din cadrul acestui turneu vor fi deschise de trupa The Cult, conform pr.inside.com. Liderul grupului The Cult, Ian Astbury, a lasat stirea sa-i scape in timpul unui concert sustinut recent in Cincinnati, Ohio. Rockerul le-a spus fanilor: Vom reveni anul viitor pentru ca vom canta in deschiderea unei trupe de care multi dintre voi au auzit… Numele incepe cu L si are in cuprins un Z. El a dat din cap in semn afirmativ, cand un fan a intrebat "Led Zeppelin?".

Initial, membrii Led Zeppelin au declarat ca vor canta impreuna in cadrul unui singur concert, care are ca scop cinstirea memoriei lui Ahmet Ertegun. Robert Plant a insistat chiar asupra afirmatiei ca nu va exista niciun turneu in viitor. De curand, insa, chitaristul Jimmy Page le-a dat sperante fanilor, spunand ca efortul de a se reuni ar fi pierdere de timp, daca aceasta reuniune ar fi doar pe durata unui concert.

`E un pic prostesc (sa nu mergem in turneu, n.r.) avand in vedera cererea imensa. E un pic egoist sa facem un singur show`, a afirmat Jimmy Page. Daca trupa Led Zeppelin porneste intr-un turneu european, e probabil s-o vedem si in Romania.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner