Turneu Led Zeppelin in 2008

Formatia Led Zeppelin va realiza un turneu in 2008. Concertele din cadrul acestui turneu vor fi deschise de trupa The Cult, conform pr.inside.com. Liderul grupului The Cult, Ian Astbury, a lasat stirea sa-i scape in timpul unui concert sustinut recent in Cincinnati, Ohio. Rockerul le-a spus fanilor: Vom reveni anul viitor pentru ca vom canta in deschiderea unei trupe de care multi dintre voi au auzit… Numele incepe cu L si are in cuprins un Z. El a dat din cap in semn afirmativ, cand un fan a intrebat "Led Zeppelin?".

Initial, membrii Led Zeppelin au declarat ca vor canta impreuna in cadrul unui singur concert, care are ca scop cinstirea memoriei lui Ahmet Ertegun. Robert Plant a insistat chiar asupra afirmatiei ca nu va exista niciun turneu in viitor. De curand, insa, chitaristul Jimmy Page le-a dat sperante fanilor, spunand ca efortul de a se reuni ar fi pierdere de timp, daca aceasta reuniune ar fi doar pe durata unui concert.

`E un pic prostesc (sa nu mergem in turneu, n.r.) avand in vedera cererea imensa. E un pic egoist sa facem un singur show`, a afirmat Jimmy Page. Daca trupa Led Zeppelin porneste intr-un turneu european, e probabil s-o vedem si in Romania.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole