TV5MONDE îți aduce Săptămâna Modei de la Paris la tine acasă

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » TV5MONDE îți aduce Săptămâna Modei de la Paris la tine acasă

Pentru nouă zile, din 27 septembrie 2016 până în 5 octombrie 2016, Parisul, « orașul modei » vibrează sub fascinația designului. Cu această ocazie specială, TV5MONDE te duce direct pe catwalk, în inima evenimentului ce atrage mii de pasionați ai modei și ai frumosului în fiecare sezon: Săptămâna modei de la Paris.

Trailerul foarte fashion al acestei serii de emisiuni de mode, aici, în pagina TV5MONDE în România.

Mai jos, o selecție a acestor programe speciale despre poveștile de cinema fascinante și uneori controversate din spatele creațiilor și ale creatorilor de modă adorați de o lume întreagă.

Toate emisiunile sunt subtitrate în limba română.


DOCUMENTAR

CHRONIQUES D’UNE DECENNIE DE MODE

CRONICILE UNUI DECENIU DE MODĂ

JOI, 6 ȘI 13 OCTOMBRIE 2016, DE LA 19:40

În numai zece ani, lumea modei s-a extins din Paris către tot mapamondul. În Noughties, Paris, istoricul oraș al luxului, creatori de modă adorați la scară mondială au fost invitați în fiecare an, iar asta a făcut ca acest eveniment să devină unul de primă talie, unde fiecare designer contemporan își dorește să își creeze propriul spectacol. Urmăriți documentarul CHRONIQUES D’UNE DECENNIE DE MODE și priviți cu atenție designerii care au conturat din ce în ce mai clar și mai profund lumea modei în ultimii zece ani.


65027_bd_77999_fichier_chroniques-decennie-mode-3DOCUMENTAR

TENDANCE XXI / TENDINȚE XXI

SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIE 2016, DE LA 17:00

Dinamismul creatorilor de modă francezi este binecunoscut și adesea considerat fascinant în universul modei mondiale. Emisiunea TENDANCE XXI a pregătit un program special realizat cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris, la care este ești invitat să iei parte pentru a împărtăși experiențele acestor artiști de talie mondială și a intra în lumea lor fascinantă, care ne face adesea să visăm.


DOCUMENTAR

VERSION FRANÇAISE      / VERSIUNEA FRANCEZĂ

SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIE 2016, DE LA 12:30 ȘI SÂMBĂTĂ, 16 OCTOMBRIE 2016, DE LA 21:00

Pentru Săptămâna Modei de la Paris, invitații noștri iconici, alături de câteva scurte reportaje, vă vor deschide lumea magică a modei franceze, să descoperiți și să redescoperiți Franța în această lumină, creatorii săi tineri, locurile sale chic și trendy.


INTERVIURI INEDITE

DÉMO DE MODE

10 – 15 OCTOMBRIE 2016, DE LA 23:40

11 – 16 OCTOMBRIE 2016, DE LA 16:40 PM

Un program special pentru o săptămână specială

Cu ocazia Săptămânii modei de la Paris, Viviane Blassel va avea ca invitați renumiți creatori de modă francezi pentru a vorbi despre propriile prezentări de modă de pe catwalk într-un cadru intim și relaxat, în cadrul noului program numit Démo de mode / Spectacolul modei. Spectatorii vor simți că au ajuns în inima fastuaselor prezentări de modă!

Printre designerii invitați: Alexis Mabille / Guillaume Henri, pentru Nina Ricci / Barbara Bui / Véronique Leroy / Julien David.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 aprilie 2024

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner