TWO si Mellina s-au declarat vinovati de cel mai recent single al lor

TWO si Mellina au lansat impreuna cu MediaPro Music si Mango Records, piesa “Vinovat”.

Single-ul este  compus de Mihai Gruia si Dorian Oswin in studioul Mango Music. La versurile piesei a contribuit si Cosmescu Octavian Cosmin ( Cosy ) din echipa Mango .

“Vinovat” este o piesa sensibila, o noua abordare pentru stilul TWO. Am considerat ca Mellina, artista Mango Records care cu un an in urma facea furori impreuna cu Vescan cu piesa “Poza de album”,  produsa tot in studioul Mango Music, este cea mai potrivita alegere pentru a canta refrenul piesei” declara Mihai Gruia.

“ Mellina este artista noastra pe care mizam la Mango Music si pentru care avem pregatite multe piese bune pentru 2016, piese pe care abia asteptam sa vi le aratam. Cand ne-am dat seama ca o voce de fata ar fi potrivita pentru refren, imediat ne-am gandit la Mellina iar ea a fost foarte incantata de propunere. Speram ca piesa sa ajunga la inimile oamenilor “, au declarat Mihai Gruia si Sorin Brotnei, membrii trupei TWO.

Videoclipul a fost regizat de Dongo Ionut si este filmat in 3 locatii din Bucuresti. In cadrele de dans ii gasim pe Bogdan Bolohan finalist la Roamanii au Talent si Cristina Diatcu.

Vezi aici videoclipul  Two feat. Mellina – “Vinovat” :


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole