Un nou single Stefan Banica Jr

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Un nou single Stefan Banica Jr

Stefan Banica se pregateste pentru un sfarsit de an plin de evenimente, lansarea noului album, Impreuna, cu 13 piese noi noute, compuse chiar de artist si concertele de Craciun devenite deja traditie.

Cea mai noua piesa semnata Stefan Banica se numeste "S-o facem lata" si a fost lansata zilele trecute. Videoclipul a fost filmat la inceputul saptamanii si este unul pe masura renumelui lui Stefan Banica.

Ideea de la care a plecat regizorul este o paralela dintre un concert care are loc in 2007 si unul care se desfasoara in anii ’60. Concluzia e ca oamenii se distreaza la fel, indiferent de perioada in care traiesc, singurele lucruri care se schimba fiind hainele si coafura.

Din nou in pielea Ciupanezului

Filmarea a avut loc in Music Club si la Teatrul National, unde Stefan a intrat in pielea Ciupanezului, personajul interpretat de acesta intr-un cunoscut serial de televiziune.

Figuratia din clip este una record, peste 100 de oameni, pentru care au fost create costume speciale menite sa recreeze atmosfera anilor ’60, fiind adus si un tonomat din acea perioada.

Noul album va fi lansat la finalul lunii noiembrie, iar Stefan Banica te invita sa-l asculti impreuna cu cine vrei tu si il vei intelege altfel.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner