Un one-man show electrizant – Zoli Toth la ARCUB

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Un one-man show electrizant – Zoli Toth la ARCUB

Artistul percuționist Zoli TOTH a pornit în turneu cu un show exploziv – Home Alone. Pe 12 aprilie 2019, la ora 20:00 va ajunge din nou în București, la ARCUB.

Soundul este industrial şi electro, ritmul pieselor oscilează între lent și galopant, armoniile împrumută elemente din muzica clasică, iar liniile melodice spun povești. Muzica mea spune povești care te scot, timp de o oră, din povestea ta.

Am crescut înconjurat de muzică. Și așa am ajuns să o aud și ascult oriunde: în zumzetul primăverii, farfuriile scăpate pe jos în bucătărie sau în agitația orașului. Am fost trup și suflet parte din proiecte care m-au format ca om, în primul rând, și apoi ca artist. Cel mai probabil mă știți din Sistem, dar numele meu este legat și de Dosarele Bach, Titanum sau Cantus Mundi. Am trecut de la clasic la experimental, fără să încetez nicio clipă să iubesc începutul: simfoniile, acordurile, muzicalitatea.

Așa s-a născut Home Alone, un one man show în care îmblânzesc muzica (sau invers) și o fac să răsune chiar și din butoaie, tigăi sau jante de mașină, alături de tobe clasice, sintetizatoarea și vibrafon. Pentru că văd toate sunetele, Home Alone a devenit și o experiență vizuală care transpune muzica în culoare și lumină.

Sunt Zoli Toth. Hai să ne cunoaștem din nou.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

*Este pentru prima dată în România când un artist concepe un one-man-show ce are la bază sintetizatoare analogice, instrumente de percuție neconvenționale, tobe și vibrafon. Eclectic ca stil, Zoli Toth își folosește experiența muzicală, recurgând la armonii provenite din muzica clasică, la linii melodice narative, sound industrial și muzică electro. Ritmul melodiilor este foarte divers, de la lent la alert, făcând din acest eveniment un show modern și chiar avangardist.

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, invită publicul bucureștean – și nu numai – la „Home Alone”, un one-man-show exploziv susținut de Zoli Toth, unul dintre cei mai respectați artiști din România. Concertul va avea loc la Sala Mare de la ARCUB, în data de 12 aprilie, ora 20.00.

Detalii eveniment: https://arcub.ro/eveniment/zoli-toth-home-alone/

Biletele au fost puse în vânzare pe arcub.ro și bilet.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner