UN REGAL DE HITURI SI O ATMOSFERA INCREDIBILA

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » UN REGAL DE HITURI SI O ATMOSFERA INCREDIBILA

Au demonstrat ca au stil. Ca au un repertoriu compus numai din mari hituri. Ca au puterea de a capta publicul din primele secunde. Un muzician incantat sa se ascunda in spatele unui computer in timpul show-urilor live si un solist ce  preia integral controlul asupra scenei: Pet Shop Boys.

Duminica seara la Sala Palatului, cei doi Pet Shop Boys (Neil si Chris) i-au impresionat cei peste 4000 de spectatori cu un show de un mare dinamism, plin de superhituri si de culoare.      

Cu un concept vizual interesant si trendy, cu o coregrafie foarte bine pusa la punct si cu vestimentatia de scena diversificata marca Dior, show-ul a fost intr-adevar un regal de muzica si culoare, in care efectele speciale au jucat un rol esential. 

Neil a fost incadrat de o pereche de dansatori si trei backing vocals. Publicul roman a fost sedus de vocea extraordinarei Sylvia Mason-James, backing vocal principal.

Inceputul a fost facut in forta cu doua dintre cele mai cunoscute si apreciate piese ale lor, “Left to My Own Devices” si “Suburbia”.  Pe durata intregului concert (mai bine de doua ore!) piesele vechi s-au impletit perfect cu cele nou lansate. “Can You Forgive Her”, “Minimal”, “Rent”, “Heart”, “Integral”, “Paninaro”, “Se a vida e”, “Domino Dancing”, “Flamboyant”. Nu au lipsit desigur piesele care au marcat intreaga cariera a trupei: “Always On My Mind”, “West End Girls”, “So Hard”.

“It’s A Sin” a fost ultima piesa din show. Primul bis, celebrul “Go West”, a ridicat in picioare tot publicul, ceea ce a atras din partea solistului Neil Tennant nenumarate “Multumesc” si aprecierea “You’re a wonderful audience!”.       

In schimb, cel de-al doilea bis, ”Being Boring”, a inchis concertul intr-o nota de nostalgie si regret, fiind un omagiu adus prietenului si managerului trupei, Dainton Connell, din cauza mortii caruia a fost amanat concertul de la Bucuresti.

“Speram ca ne vom mai intalni curand!”, au incheiat cei doi Pet Shop Boys. Dupa un asemenea show ireprosabil din toate punctele de vedere, putem spune “Si noi!”.        

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner