Un singur concert, o singura aparitie live pentru Damian & Brothers: 31 martie 2017, la Sala Palatului

Damian & Brothers va concerta, alaturi de invitati speciali, pe 31 martie 2017, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00. Artistul a ales sa sarbatoreasca 10 ani de la infiintarea trupei, precum si ziua de nastere acolo unde se simte cel mai bine, pe scena, alaturi de muzicieni.

Albumul Damian & Brothers – Gypsy Rock (Change or Die) este disponibil integral, pe YouTube:

http://umusic.ly/GypsyRockYouTube

La 10 de la infiintare si la 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine la Sala Palatului pentru un ultim show, ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta in varianta live cel mai recent album al artistului, Gypsy Rock (Change or Die).

Cei care vor alege sa isi petreaca seara de 31 martie 2017 alaturi de Damian si trupa sa, vor avea o singura sansa de a participa la prestatia pe care artistul o va sustine live, in aceasta formula.

Alaturi de Smiley, Loredana, Lora, Alina Eremia, Grasu XXL, Cristina Balan si alti invitati supriza, Damian va pune in scena un show memorabil, ce nu trebuie ratat.

Publicul poate intra in atmosfera show-ului Gypsy Rock (Change or Die), accesand canalul YouTube al MediaPro Music unde poate asculta integral albumul cu acelasi nume: http://umusic.ly/GypsyRockYouTube

31 martie 2017, o zi ce trebuie marcata in calendar pentrun singurul show marca Damian& Brothers, o sarbatoare de neuitat, la Sala Palatului!

Biletele pentru concert sunt disponibile pe www.eventim.ro si in reteaua magazinelor partene.

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/umusicro/

https://www.facebook.com/damiandraghici/

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania/


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole