UNIQDAY Festival – The Residence of Legends!

Prima pagină » Noutăţi » UNIQDAY Festival – The Residence of Legends!

Stage Artist Management, Uniqday Festival – Chapter 1: The Residence of Legends stabilit pentru luna Iulie 2020 se va intinde pe parcursul a trei zile, in București, unde peste 120 de artişti de renume mondial vor performa pe cele 5 scene ale festivalului.

Pentru a asigura unicitatea la un  nivel înalt de experienţe trăite, UNIQDAY face echipă cu cei mai buni show produceri din Europa, specialiști in scenotehnică, vision-producers de mare calibru ai festivalurilor cu puternică rezonanță la nivel mondial ( Tomorrowland sau Ultra Music Festival )

UDF – Residence of Legends
Construit în jurul conceptului Legends, UNIQDAY va aduce la București un număr impresionant de, Dj, Artisti și Trupe de Top, care vor zgudui Romania si care au scris și scriu în prezent istorie în industria muzicală internațională. Cu zeci de milioane de discuri vândute, Headlinerii UNIQDAY ne vor oferi o experiență unică pentru zecile de mii de spectatori.
Conceptul creativ Residence of Legends reunește carierele fulminante ale artiștilor, potențialul, talentul lor, cu tehnologia prezentului, producția de top, efecte speciale și decoruri, care vor transforma festivalul într-un spectacol ce îmbină realitatea cu fantezia.

UDF – Residence of Legends va așeza Bucureștiul pe harta celor mai importante festivaluri de muzică din Europa!

A story that you’ve never lived before!


Uniqday Festival
Residence of Legends

5 SCENE + EXPERIENȚA SUPER VIP

Cele 5 scene, unite dupa un concept nou, vor transforma festivalul într-un spaţiu al trăirilor intense și experienţe profunde.

LUNA IULIE ÎNSEAMNĂ UNIQDAY
UDF va transforma Bucureștiul în destinația verii pentru iubitorii muzicii din toate colțurile țării și de peste hotare. Vor fi trei zile cu activităţi complexe, un weekend prelungit în care festivalierii UDF vor avea ocazia să urmărească evoluând live nume legendare ale muzicii, în cadrul unei producții multimedia impresionante, cum nu a mai fost implementată până acum.
UNIQDAY va fi, an de an, festivalul verii care va aşeza Bucureștiul pe harta marilor evenimente muzicale internaționale.

UNIQDAY Festival – Unites Friends
See you there! UNIQDAY Festival
#SeeYouThereUDF #UDF #UNIQDAYFestival
A Story That You’ve Never Seen Before

https://www.facebook.com/uniqday/

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner