Unleashed, Necrophobic, Kalmah, Graveworm, Abigail, Machiavellian God si Angstskríg anuntate la Metal Gates 2024

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Unleashed, Necrophobic, Kalmah, Graveworm, Abigail, Machiavellian God si Angstskríg anuntate la Metal Gates 2024

Metal Gates Festival 2024 se pregătește să fie un spectacol de neuitat, cu un lineup legendar, cu trei zile de extaz pur metal.
Îi vom putea vedea pe scenă pe cei de la UNLEASHED (Suedia), o trupă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Colegii suedezi NECROPHOBIC, maeștri ce îmbină stilurile death și black metalul într-o simfonie întunecată și melodică, se alătură și ei lineup-ului. Pentru prima dată în România, Kalmah (Finlanda) va aduce pe scenă stilul lor death metal melodic.
Italienii de la GRAVEWORM vor contribui la o atmosferă gotică, cu sunete agresive. Abigail, veterana românească din doom-death metal, va oferi o performanță exclusivă cu un nou lineup. Între timp, Machiavelian God și danezii de la Angstskríg își vor aduce propria marcă de metal intens și inovator.
Din păcate, din cauza conflictelor din turneu, Hideous Divinity a fost nevoită să-și anuleze apariția. Cu toate acestea, profunzimea programului din acest an asigură că golul rămas va fi umplut cu energie necruțătoare și performanțe de neegalat.

Acestea se adaugă trupelor deja anunțate: Lacrimas Profundere (DE), THE FORESHADOWING (IT), DIABOLICAL (SE), Shade Empire (FI), DESTINITY (FR), Loch Vostok (SE), HIEROPHANT (IT), Hexed (SE), Wooden Veins (CI), Somnent (SUA), EUFOBIA (BG).
În fiecare seară, pe măsură ce luminile scenei se sting, petrecerea continuă cu DJ Eric Hutchence, care pune piese la Encore Club. Seturile sale sunt modalitatea perfectă de a te relaxa și de a menține energia să curgă mult după ce trupele au părăsit scena.
Ia-ți biletele acum!

  • Full Pass: 400 RON (~80 EUR) până duminică, 19 mai 2024.
  • După această dată, începând de luni, prețul va crește la 450 RON (~90 EUR).

URL: https://www.iabilet.ro/bilete-metal-gates-festival-2024-89803/
Biletele de o zi vor fi disponibile mai aproape de festival dacă nu se epuizează, așa că asigurați-vă un loc la acest eveniment epic.
Pregătiți-vă pentru un festival care promite să fie o adunare istorică a celor mai bune trupe de metal.
Metal Gates Festival 2024 nu este doar un concert, este un pelerinaj pentru fiecare fan adevărat al metalului.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,9010 RON
USD 1 x USD = 4,6356 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner