Usher a cantat pentru 500.000 de lire

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Usher a cantat pentru 500.000 de lire

Usher a facut un milion de dolari pocnind din degete. Cantaretul de R&B a fost angajat de miliardarul Andrew Williams sa cante la petrecerea aniversara a prietenei lui, Katie Teague, care si-a serbat cei 26 de ani intr-un club din Londra.

Printre invitati s-a aflat si controversatul Pete Doherty. Acesta a parasit localul pe la miezul noptii, imediat ce Usher a aparut cu tortul de ciocolata cu trei etaje.

Usher i-a cantat la multi ani sarbatoritei si apoi si-a inceput recitalul cu hit-ul „Yeah”. Iar cind a chemat-o si pe Katie sa danseze cu el pe scena, prietena magnatului a fost in al noualea cer. Artistul a stat la petrecere pana la doua dimineata.

A fost o noapte scumpa pentru miliardarul Williams. In afara de onorariul pentru artist, acesta a mai scos din buzunar inca 10.000 de lire pentru inchirierea localului. Invitatii au fost serviti cu sampanie Crystal, care costa 1.000 de lire sticla si vodca din cea mai fina. „Andrew a mai angajat pentru evenimente private artisti ca Jamelia sau ca The Darkness. Dar Usher este idolul lui Katie”, a povestit o sursa din anturajul cuplului.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner