Vedete feminine atrase de barbati (mult) mai tineri

Dragostea invinge orice obstacol. Aceste cuvinte siropoase se dovedesc adevarate pana si atunci cand este vorba despre diferente de varsta. Si nu neaparat „in favoarea” barbatului. Ba chiar, aruncandu-ne o privire peste varstele unor dive de la Hollywood, am putea spune ca este tocmai invers.

Este drept, operatiile estetice, dietele si gimnastica de intretinere fac adevarate minuni si cu greu ai ghici varsta starurilor. Desigur, micile amanunte tradeaza adevarata etate, insa exista destui tineri aspiranti la gloria mondiala care au ramas fixati pe ansamblu. Si au fost protagonistii unor povesti de dragoste cu partenerele lor celebre, dar mai varstnice.

Demi Moore, Halle Berry cu al ei Gabriel Aubry sau Eva Longoria sunt cateva dintre vedetele care si-au ales parteneri de viata mai tineri. Jennifer Aniston le calca si ea pe urme. Si moda pare a se raspandi. Ultima intrata in aceasta lista este Mariah Carey. Ea a fost casatorita timp de cinci ani cu Tony Motola, mai varstnic decat ea cu doua decenii. A divortat in 1998, iar acum si-a refacut viata alaturi de Nick Cannon, cu 11 ani mai „crud” decat interpreta.

Sunt doar cateva cazuri. Ce staruri feminine au ales barbati mai tineri si care este diferenta de varsta dintre parteneri, aflati accesand galeria

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: