Vera lansează o nouă piesă „Dulce sau sărată”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Vera lansează o nouă piesă „Dulce sau sărată”

 

Vera lansează cea de-a treia piesă de anul acesta, „Dulce sau sărată”

După ce în ianuarie Vera cânta despre cum iubirea o aruncă înspre nori, iar în martie artista compara relația de dragoste cu antiteza soare – lună, acum Vera revine cu o nouă piesă intitulată „Dulce sau sărată”. „Dulce sau sărată” este o piesă pop, al cărei subiect gravitează tot în jurul iubirii, doar că de această dată dintr-un unghi diferit. În această melodie, artista cântă despre o decizie importantă de cuplu, mai precis despre alegerea între terminarea relației sau lupta în încercarea de a o salva. Însă, alegerea trebuie făcută cu grijă de către partner, deoarece: „N-o să fie marea așa ca mine/ Dulce sau sărată, n-o să mai fie”.  

Asculta aici ;

Piesa a fost compusă de Vlad Isac și Vera, iar versurile au fost scrise de Vera și Vasile Țurcanu, în timp ce de producția piesei s-au ocupat Vlad Isac și Marius Mirica. Referitor la piesă, Vera a spus: „ Piesa e scrisă de mine și de Vlad Isac, regizorul videoclipului este Victor Filipov, și este făcut la Chișinău. <<Dulce sau sărată>> este inspirată din trăirile mele personale. Eu îmi pun viața pe foaie”.

Urmareste videoclipul aici :

 

Videoclipul, regizat de Victor Filipov și avându-l pe Mihail Pislaru drept DOP, poate fi comparat cu un film de dragoste, în care este înfățișată o relație tumultoasă, dar pasională de iubire. Cadrele alternează între „highs and lows”, mai exact subliniază antiteza dintre momentele în care relația decurge ca la carte și momentele tensionate, în care relația este pusă la încercare, conturând astfel mesajul transmis de versurile piesei. Cuplul din videoclip este interpretat de Vera și actorul Sergiu Ciobanu. Când a fost întrebată despre clipul muzical, Vera a declarat:

„Karma sau nu, nu știu… Dar cam tot ce am filmat până acum a fost filmat pe un friiig… Însă, am înțeles că dacă ai ce spune lumii, vei fi ascultat… E frumos să îți pui toate trăirile pe foi și să le transformi în artă”.

Vera este o artistă originară din Republica Moldova. Artista a studiat la Academia de Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Facultatea de Actorie, prima sa pasiune fiind actoria, însă, după ce a lucrat la radio timp de 3 ani, s-a decis să-și urmeze visul în industria muzicală. Aceasta a cucerit publicul după ce a participat la etapa națională Eurovision Song Contest 2018, X Factor România și Cântă cu mine, unde Vera a impresionat cu timbrul inedit și interpretările live de excepție. Vera a fost și prima artistă din Republica Moldova ce a concurat la Vocea Turciei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner