Videoclip nou Class

Piesa "Tu Ai Plecat" este cel de-al 3-lea extras pe single de pe albumul "Pentru Dragoste".

Filmarile pentru videoclipul piesei "Tu ai plecat" au avut loc la Arenele Romane din Bucuresti si au durat de sambata (26 martie 2005) de la ora 14.oo pana duminica urmatoare dimineata la ora 6.30.

Fiind o piesa un pic mai trista decat cele cu care ne-a obisnuit in ultimul timp trupa Class, s-a ales ca de asta data videoclipul sa spuna o poveste ….. ci mai degraba sa transmita o stare, sa reflecte starea de framantare, de neliniste interioara pe care o transmit neimplinirea si nesiguranta intr-o relatie la un anumit moment …

Pentru ca in anumite cadre trebuiau simulate rafale de vant, ploaie, dar si multe umbre, lumini, regizorul Ciprian Florea a folosit 120 de blinder-e si sute de reflectoare ce insumau 100.000 W, precum si 3 cisterne cu 30 de tone de apa.

Stiling-ul a fost conceput de Ovidiu Buta si Cristina Craciun. Make-up artist a fost Mirela Vescan, hair-stiling Cleo Micu.

Videoclipul va putea fi vizionat dupa jumatatea lunii aprilie 2005.

Prima secventa ce trebuia filmata era cea in care o modela (Cristina) aparea sub dus aproape goala. Filmarea acestei scene a durat mai mult decat isi imaginasera cei prezenti ca va dura … Componentii trupei Class fusesera anuntati ca filmarea cu trupa va incepe in jur de ora 15.00, dar se facuse deja ora 19.00…. Toti s-au amuzat teribil cand si-au dat seama ca cei din echipa de filmare trageau voit de timp pentru a admira cat mai mult timp trupul aproape nud al modelei (o veti vedea in videoclip … inca un pic de rabdare)! Ba mai mult, portile de la Arenele Romane au fost lasate de izbeliste pentru cateva minute pentru ca paznicii au dat buzna sa vada si ei "superba modela goala"… insa insotitorii modelei le-au taiat avantul cu un respectuos "pe aici nu se trece!"…! Resemnati, acestia s-au intors sa vada in continuare meciul Romania-Olanda si sa pazeasca poarta. Poarta Arenelor Romane evident…

Un scurt moment de tensiune a fost atunci cand cand s-a oprit curentul. Noroc ca se mai putea distinge cate ceva in jur pentru ca era luna plina, iar pana de curent a durat doar cateva minute. Insa problemele au continuat sa apara, cand Anca a inceput sa strige speriata ca a disparut Bobby, bichonul ei! (acesta fusese dus la coafor la spalat, aranjat si frezat cu o zi inainte pentru ca Anca vroia ca el sa apara in videoclip!) … Toata lumea a pornit in cautarea lui Bobby. Acesta se pierduse si ajunsese intr-o hala in renovare, printre gramezi de moloz si era plin de praf! Anca s-a vazut nevoita sa renunte la incercarea de a face din Bobby o mica vedeta!

Dupa caest moment, filmarile au decurs normal, fara vreun fel de incidente pana la ora 5 dimineata cand componentii trupei Class au aflat de la regizor ca va fi nevoie ca unul dintre ei sa se sacrifice si sa se lase a??plouata??. Vladut a acceptat sa se sacrifice fara sa stie ca urma sa fie udat cu cateva tone de apa rece! Se pare insa ca aceasta ultima scena in care Vladut canta la pian in ploaie, la rasarit, va fi una dintre cele mai frumoase, mai reusite scene din videoclip.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: