VIEWS – NOUL ALBUM DRAKE – A DEPASIT UN MILIARD DE ASCULTARI

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » VIEWS – NOUL ALBUM DRAKE – A DEPASIT UN MILIARD DE ASCULTARI

Piesa “One Dance” este #1 in Billboard Hot 100 de patru saptamani consecutive si ocupa prima pozitie in topurile din Marea Britanie, de opt saptamani consecutive.

De la lansarea sa de pe 29 aprilie 2016, piesele de pe cel de-al patrulea album al lui DrakeViews – au depasit un miliard de ascultari in Statele Unite, in doar trei saptamani. Este pentru a doua oara cand un material semnat Drake a reusit sa genereze mai mult de un miliard de ascultari.

Laureat al premiilor Grammy, Drake ocupa prima pozitie in topul Billboard Top 200 de 5 saptamani consecutive. Drake este totodata si primul artist care a reusit, in mai bine de un deceniu, sa se claseze pe primul loc atat in Billboard Hot 100, cat si Billboard Top 200, pentru mai mult de trei saptamani. Continuand succesiunea istorica de number one-uri, single-ul One Dance (feat. Wizkid & Kyla) se afla pe prima pozitie in Billboard Hot 100 pentru patru saptamani la rand, in timp ce, de partea cealalta a Oceanului, in Marea Britanie, se afla pe primul loc in U.K. Singles Chart de opt saptamani consecutive.

In aceasta vara, Drake ia cu asalt stadioanele din Statele Unite alaturi de invitatul sau, Future, in cadrul turneului Summer Sixteen.

Albumul Views este disponibil acum pentru download si streaming: https://UMR.lnk.to/VIEWSNe

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner