Ville Valo va fi headliner la Metalhead Meeting pe data de 26 mai

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Ville Valo va fi headliner la Metalhead Meeting pe data de 26 mai

Ville Valo va canta ca headliner la Metalhead Meeting 2013, pe data de 26 mai 2023. Setlist-ul va include cu preponderenta piese HIM dar si piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, Neon Noir.

Alte trupe confirmate, ce vor canta in mare majoritate pe cea de a doua scena: Black Sonic Pearls, Rhemorha, Oyd, Black Tooth, Fuelled by Fear, Ironwill, Sense of Fear, Nest of Plagues, Spektrum si Psychorepaths.

Ville Valo se numara printre cei mai indragiti solisti ai scenei metal internationale. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicala ca frontman al trupei H.I.M., pentru care a compus majoritatea pieselor si alaturi de care a dat nastere asa numitului ‘love metal’, o combinatie de gothic metal, alternative si dark rock.

La scurt timp dupa incheierea capitolului H.I.M. in 2017, Ville Valo si-a reluat activitatea artistica in cadrul proiectului VV lansand la inceputul acestui an, pe 13 ianuarie 2023, albumul Neon Noir. Vorbind despre artistii care l-au influentat, Vallo numeste formatii precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punand insa in acelasi timp accentul si pe faptul ca literatura a jucat un rol important in dezvoltarea sa ca artist, numind autori precum Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski ca numarandu-se printre scriitorii care l-au influentat.

Ville Valo ramane una dintre vocile inconfundabile ale scenei muzicale, artist desavarsit care la randul sau a influentat generatii intregi de artisti si muzicieni.

Biletele pentru festival se gasesc aici.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner