Virginia State Gospel Chorale sustine un turneu national in luna decembrie

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Virginia State Gospel Chorale sustine un turneu national in luna decembrie

In  luna decembrie, Corul Virginia State Gospel sustine concertul ”Gospel Night” in mai multe orase din Romania.

Turneul european ”Gospel Night” al grupului Virginia State Gospel Chorale, 35 de voci extraordinare luminate de harul divin si incarcate de bucuria vietii, se opreste timp de 5 zile si pe meleaguri romanesti. Astfel, in perioada 7-11 decembrie 2015, celebrele ”imnuri” dedicate dragostei si sperantei precum, ”O Happy Day” sau ”Amazing Grace” vor rasuna in salile de spectacol din Bucuresti, Brasov, Targu-Mures, Cluj-Napoca si Arad, si vor readuce bucuria si speranta in inimile publicului spectator.

Concertele grupului Virginia State Gospel Chorale din Romania vor fi sustinute, astfel: 7 decembrie 2015 –  Cinema Patria Bucuresti, 8 decembrie 2015 – Sala Patria din Brasov, 9 decembrie 2015 – Casa de Cultura Mihai Eminescu-Sala Tineretului  Targu-Mures, 10 decembrie 2015 – Teatrul National din Cluj-Napoca si 11 decembrie 2015 la Sala Dacia din Arad.

Biletele au fost puse in vanzare si se pot achizitiona de la casele de bilete ale salilor de spectacol, de la Cinema Patria si online prin www.ticketnet.ro www.bilet.ro si www.biletmaster.ro. Preturile acestora variaza in functie de locatie si de categoria de loc, astfel: Cat.III – 50 lei, Cat.II -80 lei, Cat.I – 100, sau VIP – 120 lei.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel a castigat numeroase premii, printre care People’s Choice Awards in 2012 la concursul Verizon din Statele Unite si a sustinut in decursul timpului, mai multe turnee in Statele Unite si in Europa.

In 2005 cu ocazia concertului de Craciun de la Vatican, au concertat pentru Papa, impreuna cu alti mari artisti de renume international.

Anul acesta corul va participa la concertul de Craciun de la Roma, transmis de postul de televiziune RAI, prin Mondovision in intreaga lume.

Pentru a imbogati acest spectacol minunat, J. David Bratton, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborari importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins si multi altii, va fi prezent in calitate de invitat special in turneul din Romania.

Pentru a intra in atmosfera exceptionala a performantei artistilor Virginia State Gospel, va rugam sa accesati link-urile de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=Rnj4foluWOE

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner