Vița de Vie 360, la Sala Palatului

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Vița de Vie 360, la Sala Palatului

Trupa Vița de Vie va susține un concert în Sala Palatului din București, vineri, 17 noiembrie 2023, sub numele Vița de Vie 360. Biletele se pot cumpara via iabilet.ro.

Mereu in cautare de noi modalitati de expresie, Vita de Vie si-a dezvoltat in decursul celor 27 de ani de existenta, mai multe personalitati muzicale. ELECTRIC – formula de baza si epicentrul energiei recunoscute a trupei, ACUSTIC – o incursiune muzical eclectica catre emotie, pe ritmuri care ajung uneori pana la swing si bossa nova, facuta exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale, ACU2TIC – varianta minimala, folk, sustinuta sincer in doar doua voci si doua chitari, si SIMFONIC – cheia de bolta a trupei si colaborarea cu o orchestra simfonica.

Vita de Vie 360 este concertul care pune pentru prima oara pe o scena toate aceste 4 personalitati, oferind publicului o viziune completa, 360, asupra trupei si muzicii acesteia.

Infiintata in 1996 si cu 10 albume la activ, Vita de Vie este cea mai cunoscuta si indragita formatie de rock alternativ din Romania. Caracterizata de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emotie si energie, Vita de Vie este cea mai premiata formatie romaneasca, fiind rasplatita de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate. Showurile incendiare, productia minutios gandita si atentia la detaliu, fac din Vita de Vie cel mai bun produs romanesc de profil de dupa 1990.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile in 4 categorii:

  • VIP
  • Categoria 1
  • Categoria 2
  • Categoria 4
Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner